professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.941
- Πόντοι
- 11.096
Νά τά μας καί τά ωραία!!!!!Φιλούρες πολλές όμορφη
Νά τά μας καί τά ωραία!!!!!Φιλούρες πολλές όμορφη
Γειά σου ρε καυλιαρη μου !!!καλησπερα σε ολους
μια το ενα μια το αλλο ειχαι καιρο να δω το στανταρακι μου τη jo, εκλεισα διωρακι και βουρ για madison
ειχα καιρο να την δω κ την πεθυμησα αλλα μαλλον την πεθυμησα πολυ χαχαχαχ
μεχρι να κανω ντουζακι με περιμενε με τις καλτσες διχτυ και μια στριγκαρα οπως τις φωτο παραπανω.
μοιρασα τον χρονο αυτη την φορα σε μουνι κ κωλο αλλα το μεγαλο μπαμ εγινε οταν την πηδαγα απο πισω κι αυτη επαιζε το μουνακι της ...εκει ειχαμε πλημμυρικα φαινομενα με την jo να τελειωνει δυνατα !!!!
3 τεμαχια επεσαν και ολα κατεληξαν στο στοματακι της και στο φωτεινο προσωπο της!!!!
Περασα πολυ καλα και φυσικα θα το ξανακανω!!!!
φιλια κοριτσαρα!!
Με τη ψωλη στο χερι ειμαστε αφου μας δινεις συχνα τη δοση μας..την καλησπέρα στ αγόρια μου που κρατάνε το νημα ενεργό ακόμα κι όταν λειπω ωρες!
Πάπυρος Larousse Britannica θα εκδώσεις μανάρι μου εσύ ...
Άστα δεν χωράνε στο προφιλ πια χαχαχαχα!!
Φιλάκια καυλιαρη!
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος....Φιλούρες πολλές όμορφη
Φώς φανάρι είναι αγαπητέΕδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος....
Ειμαι ερωτιάρα ,καψουρευομαι ευκολα τι να κάνω!!!Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααααλος....
...αδυναμία μου άστους να λένε σου είμαι πίστη με την καρδιά,γιατι με το σώμα ..αστο καλύτερα χαχαχαχα!!Φώς φανάρι είναι αγαπητέ
Ρε λες να έχει πάρει μεζέ και να μην μας το λέει;Φώς φανάρι είναι αγαπητέ
Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται λέμεΕιμαι ερωτιάρα ,καψουρευομαι ευκολα τι να κάνω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αδυναμία μου άστους να λένε σου είμαι πίστη με την καρδιά,γιατι με το σώμα ..αστο καλύτερα χαχαχαχα!!
...καλα,εγω δεν κρυβω και πολλά χαχαχχαχαχαχα!!Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται λέμε
Κάτι τέτοιο μου φαίνεται γιατί τώρα τελευταία όπου δεί κουλούρι μέσα είναιΡε λες να έχει πάρει μεζέ και να μην μας το λέει;
Ικανό τον εχω
Άμα έχω την καρδιά σου τά έχω όλαΕιμαι ερωτιάρα ,καψουρευομαι ευκολα τι να κάνω!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...αδυναμία μου άστους να λένε σου είμαι πίστη με την καρδιά,γιατι με το σώμα ..αστο καλύτερα χαχαχαχα!!
Ναι,ναι και μας κάνει τον ψοφιο κοριόΚάτι τέτοιο μου φαίνεται γιατί τώρα τελευταία όπου δεί κουλούρι μέσα είναι
Ρε σεις, λετε να έχω γυρίσει καμιά τσοντα κωλογαμησι με @dimigoall και να μην τον έχω πάρει χαμπάρι;;!!Κάτι τέτοιο μου φαίνεται γιατί τώρα τελευταία όπου δεί κουλούρι μέσα είναι
Ικανό τόν έχωΡε σεις, λετε να έχω γυρίσει καμιά τσοντα κωλογαμησι με @dimigoall και να μην τον έχω πάρει χαμπάρι;;!!
Και πρέπει να του άρεσε όλο σιρόπια είναι με την joΕγώ το πιστεύω.
Ικανό τον εχω.
Τρώει κουλουράκι ΠΟΠ και δεν βγάζει άχνα ο κρυφοκωλογαμικουλας.
Αυτες του κασε ειναι καλυτερες,Επίσης να σε ενημερώσω ότι στο πρώτο ραντεβού με την Κυρία φόρεσα τις καλές, επίσημα!!!
Ρε λες να έχει πάρει μεζέ και να μην μας το λέει;
Ικανό τον εχω
Ρε σεις, λετε να έχω γυρίσει καμιά τσοντα κωλογαμησι με @dimigoall και να μην τον έχω πάρει χαμπάρι;;!!
...Ικανό τόν έχω