professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.941
- Πόντοι
- 11.096
Εντάξει καταλάβαμε.........
Καλημέρα αγαπητοί και αγαπητές
Εντάξει καταλάβαμε.........
Εντάξει καταλάβαμε......
Αμαρτωλέ τό έφαγες τό κουλουράκι
ΠΟΠ ειναι;Εγώ το πιστεύω.
Ικανό τον εχω.
Τρώει κουλουράκι ΠΟΠ και δεν βγάζει άχνα ο κρυφοκωλογαμικουλας.
ΠΓΕ ?????ΠΟΠ ειναι;
Νομιζα ειναι ΠΓΕ ρε φίλε
Γλυκιά μου, αυτό δεν είναι φιλί, εγκεφαλικό το λένε!!!!!!!!!!!!Έμπλεξα με δουλειά,να πω καλησπέρα στ αγόρια μου ολα έδω,και να δωσω τα φιλιά μου!!
Αναμένουμε να δούμε αν έφαγες κουλούρι η οχι..απο εχθές είμαστε προβληματισμενοι !!...
Καλησπέρα γλυκε κουμπάρε!Την πιο γλυκιά μου καλημέρα κουμπάρα....
Τι ναι αυτό καλε;!!ΠΟΠ ειναι;
Νομιζα ειναι ΠΓΕ ρε φίλε
...καυλιαρικο όμως ε;;;;Γλυκιά μου, αυτό δεν είναι φιλί, εγκεφαλικό το λένε!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Τζο με τα καυλιαρικα σουΈμπλεξα με δουλειά,να πω καλησπέρα στ αγόρια μου ολα έδω,και να δωσω τα φιλιά μου!!
Βασικά και εγώ θυμάμαι τη πρώτη φορά που σε συνάντησα και μετά το τρομερό ρούφηγμα που μου έκανες σε ρώτησα αν θες να στο ανταποδώσω και μου είπες οτι συνήθως δεν το κάνεις αλλά θα ήθελες ένα δοκιμαστικό! Έκτοτε θυμάμαι ότι σχεδόν μόνο με ρουφήγματα τη βγάζουμε!!!...ε ναι το παραδέχομαι,δεν το ήθελα γιατί κάποιοι δαγκωναν & πονούσα η απλα το στόμα τους δεν με προϊδέασε οτι θα τ απολαύσω ..μετα απο εσένα και 2,3 αλλα αγόρια..αφέθηκα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
..αχ κι εσένα ποσο σ έχω απολαύσει να μου ρουφας ασταμάτητα το μουνακι!!
Ωραία φώτοΈμπλεξα με δουλειά,να πω καλησπέρα στ αγόρια μου ολα έδω,και να δωσω τα φιλιά μου!!
Καλησπέρα στην αρχόντισσα - ιέρεια του sex...Goodnight boys..
Να φιλησω καθε τετραγωνακι της σαρκας σου που σχηματιζει το διχτυ?Έμπλεξα με δουλειά,να πω καλησπέρα στ αγόρια μου ολα έδω,και να δωσω τα φιλιά μου!!
Είσαι "δικός μου", εσύ! Γεια σου, ομοϊδεάτη μου!...Έχουμε τα ίδια γούστα!Ξέρει το φετίχ μου για ωραία πόδια, ψηλοτάκουνα, κάλτσες - καλσόν κλπ και φρόντισε να με φτιάξει με το καλησπέρα.
...πωπω...ολα τα θυμάμαι κι εγώ Λεό μου!!Και πόσο ωραίο σεξακι κάνουμε όμως μετά (ειδικά όταν είσαι στο κωλαράκι μου!!)Βασικά και εγώ θυμάμαι τη πρώτη φορά που σε συνάντησα και μετά το τρομερό ρούφηγμα που μου έκανες σε ρώτησα αν θες να στο ανταποδώσω και μου είπες οτι συνήθως δεν το κάνεις αλλά θα ήθελες ένα δοκιμαστικό! Έκτοτε θυμάμαι ότι σχεδόν μόνο με ρουφήγματα τη βγάζουμε!!!
Στο τέλος θα πιαστεί η γλώσσα μας και η κεφαλή μας!
Ευχαριστώ μωρο!!Ωραία φώτο
Καλησπέρα καυλιαρη μου !!Καλησπέρα στην αρχόντισσα - ιέρεια του sex...
...εύκολα...!!Ολόκληρο φατο το κορμάκι (κορμι)!!Να φιλησω καθε τετραγωνακι της σαρκας σου που σχηματιζει το διχτυ?
Α,δεν σου είπα.. την επόμενη μέρα που πήγα ξανά,μου είπαν ότι βρήκαν τις καλτσες μου(τις είχα ξεχάσει όταν βρέθηκαμε μετα να τις πάρω ),και μου λεει η καμαριέρα "βρεγμένες ήταν ρε κορίτσι όπως και τα σεντόνια..μήπως σας επεσαν τα ποτα??!!!"χαχαχαχαχαχαχαχα!!καλησπερα σε ολους
μια το ενα μια το αλλο ειχαι καιρο να δω το στανταρακι μου τη jo, εκλεισα διωρακι και βουρ για madison
ειχα καιρο να την δω κ την πεθυμησα αλλα μαλλον την πεθυμησα πολυ χαχαχαχ
μεχρι να κανω ντουζακι με περιμενε με τις καλτσες διχτυ και μια στριγκαρα οπως τις φωτο παραπανω.
μοιρασα τον χρονο αυτη την φορα σε μουνι κ κωλο αλλα το μεγαλο μπαμ εγινε οταν την πηδαγα απο πισω κι αυτη επαιζε το μουνακι της ...εκει ειχαμε πλημμυρικα φαινομενα με την jo να τελειωνει δυνατα !!!!
3 τεμαχια επεσαν και ολα κατεληξαν στο στοματακι της και στο φωτεινο προσωπο της!!!!
Περασα πολυ καλα και φυσικα θα το ξανακανω!!!!
φιλια κοριτσαρα!!
ΠΓΕ ?????
Τι ναι αυτό καλε;!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμαν μας πηρανε χαμπαρι χαχαχχαΑ,δεν σου είπα.. την επόμενη μέρα που πήγα ξανά,μου είπαν ότι βρήκαν τις καλτσες μου(τις είχα ξεχάσει όταν βρέθηκαμε μετα να τις πάρω ),και μου λεει η καμαριέρα "βρεγμένες ήταν ρε κορίτσι όπως και τα σεντόνια..μήπως σας επεσαν τα ποτα??!!!"χαχαχαχαχαχαχαχα!!