Μωρό μου εσυ...!
Γυμνη βρε αγάπη σε δημόσιο χωρο;!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Η γοητεία έχει χρώμα κίτρινο !!!Τα φιλιά μου...αύριο πάλι στον αγώνα.. ξέρετε εσείς..!
Προς το παρόν αράζω πισιναρα...
Μωρό μου εσυ...!
Γυμνη βρε αγάπη σε δημόσιο χωρο;!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Η γοητεία έχει χρώμα κίτρινο !!!Τα φιλιά μου...αύριο πάλι στον αγώνα.. ξέρετε εσείς..!
Προς το παρόν αράζω πισιναρα...
Πολύ ωραία φώτο μου ρε αγαπη!"Εκπληκτικό σώμα".
Πιο σωστά εγώ θα 'λεγα έργο τέχνης.
Δες εδώ για παράδειγμα:
Αριστερά η Βασίλισσα.
Δεξιά ένα σκίτσο του αγαπημένου μου ζωγράφου Γκούσταφ Κλιμτ, ενός κυρίου γεμάτου λαγνεία και ταλέντο (που πρώτα τις γαμούσε και μετά τις ζωγράφιζε).
Μες τη καύλα εισαι πάντα κουμπάρα και με καυλώνεις κάθε μέρα και παραπάνω με αυτά που βλέπω ...Να έχουμε ένα όμορφο & καυλιαρικο weekend!
Σήμερα τα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο ρεπό.
Δευτέρα μαζί ξανά!
Η γοητεία έχει χρώμα κίτρινο και ροζ !!! Αν είχε και πρόσωπο ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
Σας βάζω το κατιτίς και φεύγω τρέχοντας!!
Καλή απόλαυση καύλα!!!Καλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
οσο σκεφτομαι οτι αυτη η οπισθια τρυπουλα εχει ρουφηξει απειρα εμβολα ολων των μεγεθων και παραμενει τοσο στενη ειναι πραγματικα απο τα αγραφαΚαλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
...θαύμα της φύσης ειμαι ρε καυλιαρη,ξέρεις εσυ χαχαχαχα!!!οσο σκεφτομαι οτι αυτη η οπισθια τρυπουλα εχει ρουφηξει απειρα εμβολα ολων των μεγεθων και παραμενει τοσο στενη ειναι πραγματικα απο τα αγραφα
μας ρουφας το μεδουλι και δεν μας αφηνεις ουτε σταγωνα...θαύμα της φύσης ειμαι ρε καυλιαρη χαχαχαχα!!
MONO TZO
Πόσα είπες με αυτό το βλέμμα !!!Καλημέρα!
Και το εντελώς ντυμένο είναι αυτό που κάνει την φαντασία να οργιάζει ...ειδικά όταν δεν είναι προκλητικό αλλά έχει στυλ !!!!!Το ημίγυμνο είναι πολλές φορε΄ς, καλύτερο από το εντελώς γυμνό! Είναι παιχνίδι μυαλού και φαντασίας...Μόνο που "αγκαλιάζει" το σώμα σου το ρούχο ή το εσώρουχο, αυτόματα η φαντασία "καλπάζει" και προετοιμάζεται η ατμόσφαιρα για ένα παιχνίδι γεμάτος ένταση, πάθος και πολύ έρωτα! Άξιος και ισότιμος συμπαραστάτης σ' όλα τα παραπάνω είναι και το τακούνι στο παπούτσι, που "κουμπώνει" και ολοκληρώνει την όλη εικόνα! Μετά, το κρεββάτι παίρνει "φωτιά" και τα καλύτερα, έρχονται...
Μου αρέσει αυτή η φωτο μου πολύ!Πόσα είπες με αυτό το βλέμμα !!!
Καλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
Η φωτό με το τρομερο στρινγκ μου δίνει την ευκαιρία να φανταστώ το πως θα φαίνεται στο πανέμορφο κωλο σ