Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.608
- Πόντοι
- 29.667
Άσε τα νυχάκια και βάλε βυζάκια!!!Τα ποδαρακια που ζήτησαν κάποιοι αγαπημένοι πελάτες μου..βάζω υλικο για ολα τα γούστα!
Άσε τα νυχάκια και βάλε βυζάκια!!!Τα ποδαρακια που ζήτησαν κάποιοι αγαπημένοι πελάτες μου..βάζω υλικο για ολα τα γούστα!
Jo σε αυτή τη φωτό μου θύμησες τη Μαρίνα του θρύλου!Απο τα σχόλια σας βλέπω ότι σας άρεσαν τα ποδαράκια μου που έβαλα φωτο...!!!
Στέλνω ένα φιλί στον καθένα σας ξεχωριστά..και βάζω το κόκκινο που ζητήσατε λογω της ομάδας!
*μόλις χαλαρώσω απο δουλειά θ απαντήσω στο κάθε αγορι μου ξεχωριστά ,όπως κάνω πάντα!
Να σαι καλά αγορακι μου ευχαριστώ πολύ!Jo σε αυτή τη φωτό μου θύμησες τη Μαρίνα του θρύλου!
Δεν σε έχω γνωρίσει αλλά έχεις το πιο υγιές και όμορφο νήμα!
Καλημέρα αγάπη!Την πιο γλυκιά καλημέρα στην πιο καυλιάρα κουμπάρα που μπορούσα να εχω...
Σωστή και πάνω απο όλα θα πω οτι κάνεις το προφανεςΑγοράκια...Νεουδια είτε στο σαιτ,είτε επισκέπτες,και γενικά άτομα που δεν γνωρίζω ακόμη..
Που με βλέπετε στο σαιτ,κι ενοχλείτε ασκοπα με μηνύματα και τηλ ,μόνο για καυλαντα και ραντεβού υποτιθέμενα..λέτε μετα απο τοσα χρόνια στον χώρο να μην μπορώ να ξεχωρίσω τι καπνό φουμαρει ο καθένας ..;!
Ειμαι καλή & ανεκτικη οσο δεν παει χρόνια τώρα,αλλά παράγινε και δεν έχω χρόνο να χάνω με άσχετους!
Όποιος αφήσει μήνυμα ,η πάρει τηλέφωνο για καυλαντα ,θα τρώει μπλοκ χωρίς 2η κουβέντα.
Όποιος καινούριος κλείσει ραντεβού και τ ακυρώσει μετα ,δεν έχει άλλη ευκαιρία.
Αυτά τα λίγα γιατί παράγινε,δεν τα ξαναγράφω ,και δε πα να γκρινιάζετε ...
*Ευτυχώς που μετά απο τοσα χρόνια ,έχω υπερβολικά μεγάλο αριθμών μονίμων ,και δουλεύω ήρεμη μαζί τους και δεν χρειάζεται ν ανέχομαι κανέναν που δεν θελω.
Μωρο μου δεν χορταινωΝα σας καληνυχτίσω αγόρια μου εδω με κάτι πονηρο...
...ε κάποια στιγμή τον καλό τον λένε και μαλακα..αρκετά τοσα χρόνια ν ανέχομαι και να μαι ευγενικη..μην μου γυρίσει το μυαλό και τους χρεώνω και κωλο πια στους καινούριους ..!Σωστή και πάνω απο όλα θα πω οτι κάνεις το προφανες
Που σαι εσυ καυλιαρη μου.. ;!!Μωρο μου δεν χορταινω
στον κωλο σου να μπαινω!
Προσπαθω να αγιασω αλλα με κολαζεις!Που σαι εσυ καυλιαρη μου.. ;!!
Να βάλω μια ωραία φρέσκια τσοντα για τ αγόρια μου που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι και μου ανταποδίδουν τα ιδια..!
Το ξέρετε ότι γουστάρω να σας καυλωνω και να παίρνετε μάτι..
Ετσι πουτανακι να βογκας!Να βάλω μια ωραία φρέσκια τσοντα για τ αγόρια μου που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι και μου ανταποδίδουν τα ιδια..!
Έτσι καύλα μου όπως υποσχέθηκες….και εμείς γουστάρουμε αυτά τα αυθεντικά βιντεάκια…Ευχαριστούμε καλά να περνάς Να βάλω μια ωραία φρέσκια τσοντα για τ αγόρια μου που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι και μου ανταποδίδουν τα ιδια..!
Θα μπορούσα να αφήσω εκεί την γλώσσα μου για ώρες ...Να σας καληνυχτίσω αγόρια μου εδω με κάτι πονηρο...
Καμία φώτο προσωπακι έχει?Να σας καληνυχτίσω αγόρια μου εδω με κάτι πονηρο...
Εννοείται ότι έχω βάλει,πατα προφιλ μου να δεις οτι θες ,επίσης είμαι το 77, άρα ώριμη & ξεκάθαρη στα πάντα μου..αυτό σημαίνει ότι είμαι γι ανδρες που γουστάρουν μιλφ φυσικότατες ,αλλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή θα μ επιλέξει κάποιος, ότι θα του κάτσω αν κάτι δεν μ αρέσει(την καυλα μου κάνω και βγάζω,δεν ζω απ αυτο για ν ανέχομαι,κατάλαβες..)Καμία φώτο προσωπακι έχει?
Πολύ σωστά τα λες και μπράβο σουΕννοείται ότι έχω βάλει,πατα προφιλ μου να δεις οτι θες ,επίσης είμαι το 77, άρα ώριμη & ξεκάθαρη στα πάντα μου..αυτό σημαίνει ότι είμαι γι ανδρες που γουστάρουν μιλφ φυσικότατες ,αλλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή θα μ επιλέξει κάποιος, ότι θα του κάτσω αν κάτι δεν μ αρέσει(την καυλα μου κάνω και βγάζω,δεν ζω απ αυτο για ν ανέχομαι,κατάλαβες..)
Αχ ακόμα εξηγείς??Εννοείται ότι έχω βάλει,πατα προφιλ μου να δεις οτι θες ,επίσης είμαι το 77, άρα ώριμη & ξεκάθαρη στα πάντα μου..αυτό σημαίνει ότι είμαι γι ανδρες που γουστάρουν μιλφ φυσικότατες ,αλλα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επειδή θα μ επιλέξει κάποιος, ότι θα του κάτσω αν κάτι δεν μ αρέσει(την καυλα μου κάνω και βγάζω,δεν ζω απ αυτο για ν ανέχομαι,κατάλαβες..)
ΝΣΓ.οντως μας καυλωσες.τι τσονταρα εισαι?δε μασαει η κωλαρα σου!Να βάλω μια ωραία φρέσκια τσοντα για τ αγόρια μου που πραγματικά αγαπώ και σέβομαι και μου ανταποδίδουν τα ιδια..!
...ελα ντε..Αχ ακόμα εξηγείς??
Δεν κουράστηκες??