Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.604
- Πόντοι
- 29.667
Βυζακι μου όμορφο.Καλημερούδια!
Παλι με καυλες ξύπνησα γμτ..
Τι πιπίλισμα έχω κάνει σε αυτή τη ρογα!!!
Βυζακι μου όμορφο.Καλημερούδια!
Παλι με καυλες ξύπνησα γμτ..
Στο χωριό μου λένε, άντρας χωρίς κοιλιά, γυναίκα χωρίς βυζια!!!Δεν πληρώνω ποτέ,με πληρώνουν...!!
Α ,κι εχω μια μικρή αδυναμία σε άνδρες με κοιλίτσα ..!
Το πιο γλυκό μουνακι!!!Την καληνύχτα μου με κάτι πικάντικο..
Να ενημερώσω τ αγόρια που είναι νέα μέλη η κι επισκέπτες που με διαβάζουν,οτι το προφιλ μου το έχω ορατό σε όλους,εκεί περαν απο "κριτικές" θα δείτε και μπόλικο υλικο(τσόντες/φωτο),επειδή με ρωτάτε που μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα.
Καλησπέρα αγόρι!!Καλησπέρα
..ετσι μωρο!!!!Εεε τότε να χρησιμοποιήσω ένα παλιό γνωμικό ( ξανθό μ..... τρελλο γ..... )είτε ξανθιά είτε σοκολατένια είσαι πόθος !!!
...έρωτα μου εσυ σε χόρτασα πάλι...!!Βυζακι μου όμορφο.
Τι πιπίλισμα έχω κάνει σε αυτή τη ρογα!!!
Ολα τα θυμάσαι ..!!Γιορτάζουμε όλοι.
Κι η βασίλισσά μας, γνωστή γαβρίνα, το γιορτάζει.
μας ξανακαυλωσες παλι !!!!Φρέσκο υλικο για καληνύχτα!
Ζήλεψα φουλ (καινούργιος)σε αυτά που ανεβάζεις φαίνεσαι "φωτιά" θα προσπαθήσω σύντομα να σε δοκιμάσω να μάθω γιατί σε έχουν για την καλύτερηΦρέσκο υλικο για καληνύχτα!
....όταν είστε καυλωμενοι εσείς,καυλώνω κι εγω...μας ξανακαυλωσες παλι !!!!
θα σε δω συντομα.......όταν είστε καυλωμενοι εσείς,καυλώνω κι εγω...
..αχόρταγος εισαι..τις προάλλες παλι βρεθήκαμε..δεν μπορείς μακριά από το κωλι μου τελικά (για να το γαμάς χαχαχα!!)θα σε δω συντομα...
εεε ναι του εχω αδυναμια !!!! γιατι να το κρυψω μεν αλλωστε χαχαχαχ..αχόρταγος εισαι..τις προάλλες παλι βρεθήκαμε..δεν μπορείς μακριά από το κωλι μου τελικά (για να το γαμάς χαχαχα!!)
....πόσο σ απολαμβάνω καθε φορα !!Το πιο γλυκό μουνακι!!!
Και εγώ σε απολαμβάνω.......πόσο σ απολαμβάνω καθε φορα !!
Τόσες εκατοντάδες ατομα κάτι θα ξέρουν καλύτερα baby..Ζήλεψα φουλ (καινούργιος)σε αυτά που ανεβάζεις φαίνεσαι "φωτιά" θα προσπαθήσω σύντομα να σε δοκιμάσω να μάθω γιατί σε έχουν για την καλύτερη
..οτι θέλει το καυλιαρικο..εξάλλου έχεις λατρέψει τα ποδια μου απο κοντα..εις 2πλουν!δαχτυλάκια ποδιών σου ανέβασε κάποια στιγμή Τζο μου για εμάς που απογειωνόμαστε και θεωρώ κι εσυ με τη λατρεία μας για εσενα ... Τζο άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα
Καλημερούδια ματάκια μου!Καλημέρα κουμπαρούλα μου μια όμορφη μέρα να εχεις σήμερα..