Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.029
Να περάσετε ένα όμορφο σαββατόβραδο!!
Εμείς θα τα πούμε αύριο πάλι,φιλάκια πολλά!
Εμείς θα τα πούμε αύριο πάλι,φιλάκια πολλά!
Πρώτη φορά συνοδό, πρώτη φορά καυλοτζο. Ακριβώς όπως περιγράφεται στην σελίδα. Ακούραστη, δεν λέει σε τίποτα όχι. Τα κάνει όλα και δεν αρνείται τίποτα. Υπήρξε ιδιαίτερη χημεία και στα του αγώνα και στο σοσιαλ. ΑΡΙΣΤΗ επαγγελματίας σε όλα της. Εξωτερική εμφάνιση ακριβώς όπως παρουσιάζεται. Σώμα που βάζει κάτω 20αρες. Υγιεινη άριστη. Πεντακάθαρη. Οι υπηρεσίες της 10 με τόνο. Το σόσιάλ της 10 με τόνο. Διασχιζει την πορτα του δωματίου με μοναδικό σκοπό να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Πέρασα υπέροχα μαζί της.
Ο πιτσιρικάς που σε ξεθέωσε (Ελπίζω)
Εις το επανιδείν.
Από κάτω θα άκρη σε άκρη καύλα είσαι μωράκι...Να έχουμε ένα όμορφο & καυλιαρικο weekend!
Εντάξει, τώρα αυτο που κανείς δεν είναι σωστό και με τέτοια ζέστη έξω....Να έχουμε ένα όμορφο & καυλιαρικο weekend!
Σήμερα τα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο ρεπό.
Δευτέρα μαζί ξανά!
Πρέπει τύπε. Να σβηστεί από την λίστα του μπουρδελιαρηΕντάξει αν κ δεν ανήκω στη κατηγορία αυτών που πεθαίνουν για μιλφ πρέπει να δοκιμάσω μια φορά μόνο κ μόνο για το υλικό που ανεβάζεις εδω....
Σας ευχαριστώ για ενδιαφέρον σας, αλλά προτιμώ άνδρες που πεθαίνουν για μιλφ ,και ειδικά του στυλ μου.. περνάω σούπερ μαζι τους όπως κι αυτοί φυσικα μαζί μου(το γράφουν όλοι εξάλλου)Εντάξει αν κ δεν ανήκω στη κατηγορία αυτών που πεθαίνουν για μιλφ πρέπει να δοκιμάσω μια φορά μόνο κ μόνο για το υλικό που ανεβάζεις εδω....
Αρα απαγορεύεται να δοκιμάσει κάποιος;Σας ευχαριστώ για ενδιαφέρον σας, αλλά προτιμώ άνδρες που πεθαίνουν για μιλφ ,και ειδικά του στυλ μου.. περνάω σούπερ μαζι τους όπως κι αυτοί φυσικα μαζί μου(το γράφουν όλοι εξάλλου)
Προτείνω να παραμείνετε σ αυτά που πραγματικά γουσταρετε ,εξάλλου εδω και κάποιο διάστημα δεν "είμαι τόσο Δ.Χ αλλά πιο πολύ Ι.Χ " δλδ βρίσκομαι με κυρίους επιλεκτικά(ειδικά από την πλευρά μου..)
Με σεβασμό φυσικά ότι σσς έγραψα !
Καλημερα Κοριτσαρα!Σας ευχαριστώ για ενδιαφέρον σας, αλλά προτιμώ άνδρες που πεθαίνουν για μιλφ ,και ειδικά του στυλ μου.. περνάω σούπερ μαζι τους όπως κι αυτοί φυσικα μαζί μου(το γράφουν όλοι εξάλλου)
Προτείνω να παραμείνετε σ αυτά που πραγματικά γουσταρετε ,εξάλλου εδω και κάποιο διάστημα δεν "είμαι τόσο Δ.Χ αλλά πιο πολύ Ι.Χ " δλδ βρίσκομαι με κυρίους επιλεκτικά(ειδικά από την πλευρά μου..)
Με σεβασμό φυσικά ότι σσς έγραψα !
Μούσα μου είσαι υπέροχη !!!!!! !!!!!!!!!Να έχουμε ένα όμορφο & καυλιαρικο weekend!
Σήμερα τα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο ρεπό.
Δευτέρα μαζί ξανά!
καλημερα .. πισινα εε?? γιατι καλε φορας μαγιο χαχαχΤα φιλιά μου...αύριο πάλι στον αγώνα.. ξέρετε εσείς..!
Προς το παρόν αράζω πισιναρα...
Δυνατο κωλομερηΜωρο μου δεν χορταινω
στον κωλο σου να μπαινω!
ΠοδολαγνειαΤα ποδαρακια που ζήτησαν κάποιοι αγαπημένοι πελάτες μου..βάζω υλικο για ολα τα γούστα!
Εκπληκτικό σώμαΦωτό που χάνεσαι....μέσα στην ατέλειωτη και μοναδική καύλα που βγάζει...
Και θέλεις να είσαι εκεί να απολαμβάνεις την ΚΟΡΜΆΡΑ της jo από πάνω μέχρι κάτω....
Λατρεία αναμένω να τα πούμε.
Ακριβώς,με ξέρεις πως λειτουργώ μωρο...επιλεκτικά ραντεβού με κυρίους που γουστάρω πραγματικά..!!Καλημερα Κοριτσαρα!
Ενα θα αφησω και θα φυγω!
"Λιωνεις" οταν βλεπεις να "λιωνουν" για παρτη σου!
Νομιζω????
Μωρό μου εσυ...!Μούσα μου είσαι υπέροχη !!!!!! !!!!!!!!!
Γυμνη βρε αγάπη σε δημόσιο χωρο;!!καλημερα .. πισινα εε?? γιατι καλε φορας μαγιο χαχαχ
Ευχαριστώ πολύ!!Εκπληκτικό σώμα