kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.032
- Πόντοι
- 6.256
Και τα κρικάκκα;Μου αρέσει αυτή η φωτο μου πολύ!
Και τα κρικάκκα;Μου αρέσει αυτή η φωτο μου πολύ!
Καλησπέρα σε όλους! Πρώτη φορά γράφω εδώ, αλλά δεν μπορούσα να μην γράψω για την καταπληκτική Τζο. Αρχικά πολύ καλός άνθρωπος, τρομερή μιλφαρα και καυλιαρα όσο δεν πάει. Πρώτη φορά με την Τζο και ήταν σαν να την ήξερα χρόνια...είσαι τρομερή. Τα λέμε σύντομα, φιλιά...ο τυχερός.
Καλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
Σας βάζω το κατιτίς και φεύγω τρέχοντας!!
Κόλαση και παράδεισος είσαι βρεΚαλημέρα με καύλες..μετα απο ρεπο..!
Σας βάζω το κατιτίς και φεύγω τρέχοντας!!
Σωστή και ειλικρινής η σκέψη σου!Θα γράψω μια σκέψη μου.. ετσι κι αλλιώς ειμαι αυθόρμητη (εξου κι αληθινή)είναι μέρες που πραγματικά βαριέμαι να μπω εδω,ν απαντήσω, να βαλω φωτό..σκεπτόμενη οτι δεν έχω καμια ανάγκη διαφήμισης αρα γιατί να χάνω τον χρονο μου;!
Αλλά.. όταν κάθε μέρα διαβάζω από αγόρια παλιά και νέα ,όμορφες καταθέσεις απο την ψυχή τους ,λέω μεσα μου "Τζο αυτοί οι άνθρωποι σε στήριξαν όταν ξεκίνησες.. και σε στηρίζουν, ακόμη κι εαν δεν έχεις ανάγκη..αρα δεν πουλάμε συνεργάτες/πελάτες ποτέ ",ετσι πάει στον δικό μου κόσμο η φάση..
Κάποια αγορια βάζοντας στην άκρη ίσως και μεροκάματα τους, κατάφεραν να με δουν,δεν έχει σημασία αν είμαι ακριβή η φθηνή(και 100 να το παω, θα τα πάρω εύκολα-αρκετοι μου δίνουν
τοσα ηδη απο μόνοι τους- απλα δεν γουστάρω ν ανεβάσω),anyway,ο καθένας έχει την τσέπη του κι αγοράζει οτι τον "παίρνει"..
Αρα γι αυτούς τους λόγους μπαίνω ακόμη εδω..
*Θα υπάρχουν φυσικα μέρες που ίσως και να μην μπω καθόλου λογω της προσωπικής ζωής μου *
Αυτά τα λίγα-νάνι τώρα
Καλημέρα αγάπη...ναι ζέστη.. και θα πάει έτσι ολη μερα!!Καλημέρα καουμπααααρρααααααααααααα Άλλη μια ζεστή μέρα και σήμερα,, πρωί πρωί ....
Δύστυχος,, για πρόσεχε οκ...Καλημέρα αγάπη...ναι ζέστη.. και θα πάει έτσι ολη μερα!!
....κουκλι μου εσυ!!!!Καλημέρα Ιωάννα..
Και σου είπα μην α ανεβάζεις τη θερμοκρασία θα μας κάψεις τόσο φωτιά που είσαι
Μετά παραπονιέσαι για τη θερμοκρασίαΚαυτή καλημέρα!
Ουυυφφφφ φούντωσα πάλι....Αμάν ρε JoooooΚαυτή καλημέρα!
δεν λενε οτι στη ζεστη πρεπει να τρωμε καυτερα ;; εισαι για φαγωμα !!!! φιλια!!!!Καυτή καλημέρα!
Φιλιά καυλιαρη μου!δεν λενε οτι στη ζεστη πρεπει να τρωμε καυτερα ;; εισαι για φαγωμα !!!! φιλια!!!!
Η θερμοκρασία στο κόκκινοΚαυτή καλημέρα!