xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.794
- Πόντοι
- 1.056
Μια όμορφη και δροσερή μέρα να εχεις κουμπάρα ...
στον χώρο των ονείρων μουΚαλημερα ειπα γδυτη..καλησπέρα θα πω ντυμένη ...
Καλημέρα κουμπάρε καυλιαρη!Μια όμορφη και δροσερή μέρα να εχεις κουμπάρα ...
Αχ εσυ μωρό...αχ..!στον χώρο των ονείρων μου
...πέρασε απολαυστικά ,ετσι μου ειπε κι εγω μαζι του ..!Του έκανες τα καλύτερα γενέθλια....
Έστρωσε χαρακτήρα
Ομορφιά μου.. Καλημέρα!Καλημέραα!
Κορμί θανατηφόρο!Να έχουμε ένα όμορφο & καυλιαρικο weekend!
Σήμερα τα έχω κλεισμένα τα ραντεβού μου,αύριο ρεπό.
Δευτέρα μαζί ξανά!
εεεετσι !!!! καλημεραΝα βάλω και μια ωραία με το κωλαράκι μου και να συνεχίσω την μέρα μου...φιλάκια στ αγορια μου!
Σήμερα είπα πολλές σωστές καλημέρες..φωτο πιπα /γαμησι και κωλι χαχαχαχαχα!εεεετσι !!!! καλημερα
ετσι πρεπει μωρο !!! χαχααΣήμερα είπα πολλές σωστές καλημέρες..φωτο πιπα /γαμησι και κωλι χαχαχαχαχα!
Προσωπικά, δεν με ενοχλεί το προκλητικό ντύσιμο. Απεναντίας, μου αρέσει κιόλας. Θα πρεπει όμως να διαθέτει και το ανάλογο σώμα γι'αυτό. Αν έχεις μία ειλικρινή, αληθινή σχέση με τη σύντροφό σου ή γυναίκα σου και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, τέτοια ζητήματα δεν υπάρχουν καν.Και το εντελώς ντυμένο είναι αυτό που κάνει την φαντασία να οργιάζει ...ειδικά όταν δεν είναι προκλητικό αλλά έχει στυλ !!!!!
Μια εικόνα χίλιες λέξεις !!!Να βάλω και μια ωραία με το κωλαράκι μου και να συνεχίσω την μέρα μου...φιλάκια στ αγορια μου!
Καλησπέρα!
Να βάλω κάτι που τράβηξα μ ενα αγορι(επισκέπτης εδω) και του έταξα ότι θα τ ανεβάσω,είχε και τα γενέθλια του!
Η απόλυτη αντίθεση ...μωβ νύχια ξανθά μαλλιά !!!
Έχω πάθει ζημιά.. Μπαίνω πλέον σε ασανσέρ και καυλωνωΚαλημερα ειπα γδυτη..καλησπέρα θα πω ντυμένη ...
...γι αυτό την έβαλα..!Μια εικόνα χίλιες λέξεις !!!
...το ξέρω χαχαχαχα!Έχω πάθει ζημιά.. Μπαίνω πλέον σε ασανσέρ και καυλωνω
Και άπειρα συναισθήματα!!!Μια εικόνα χίλιες λέξεις !!!
Δε βρέχει.Καυτή καλημέρα!