nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Ρε αλητες αφηστε το κοριτσι να παει να ξεκουραστει
Παω, παω τωρα,ε μα τα θέλει ο κώλος μου και μένα χαχαχαχα!Ρε αλητες αφηστε το κοριτσι να παει να ξεκουραστει
Ολη μερα τα θελειΠαω, παω τωρα,ε μα τα θέλει ο κώλος μου και μένα χαχαχαχα!
Καληνύχτα!!
Αααααχχχχχχχχχχχχ με αυτή τη φώτο σου κουμπάρα να ξέρεις ότι αναστέναξε και η κουμπάρα σου χτες...Goodnight boys..
Γειά σου καυλιαρη μου!Καληημεεερρρααααααααααααα......Μια γλυκιά και όμορφη μέρα κουμπάρα μου να εχεις ...
Τι τραβάει αυτό το ασανσέρ... Φωτιά είσαι μωράκι μουΤην καλησπέρα μου στ αγόρια!
Αμαρτωλο ασανσέρ χαχαχχα!!Τι τραβάει αυτό το ασανσέρ... Φωτιά είσαι μωράκι μου
Δεν είναι μόνο ότι είσαι sexy γυναίκα, ντύνεσαι και με τον κα(υ)λυτεροτερο τρόπο....!!Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Ευχαριστώ μωρο...δεν ειμαι της υπερβολής,λιτα και σικατα(απο νεαρα)Δεν είναι μόνο ότι είσαι sexy γυναίκα, ντύνεσαι και με τον κα(υ)λυτεροτερο τρόπο....!!
Τι όμορφο μαύρισμα έχεις κάνει !!Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Δεν μαυρίζω πολύ(ανοιχτόχρωμη βλέπεις..)κοκκινίζω αρκετά, γι αυτό δεν τρελαίνομαι για τον ήλιο ,με μέτρο ..Τι όμορφο μαύρισμα έχεις κάνει !!
Και πολύ καλά κάνεις.Με μέτρο στον ήλιοΔεν μαυρίζω πολύ(ανοιχτόχρωμη βλέπεις..)κοκκινίζω αρκετά, γι αυτό δεν τρελαίνομαι για τον ήλιο ,με μέτρο ..
Ε ναι..δεν κάνει πάντα καλό..!!Και πολύ καλά κάνεις.Με μέτρο στον ήλιο
Δεν πιστεύω να φοράς βρακί από μέσα??Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
Ε με προσβάλλεις τωρα...φυσικα κι οχι χεχεχε!!!Δεν πιστεύω να φοράς βρακί από μέσα??
Αυτό το δάχτυλο θέλει γλώσσαΤώρα που χαλάρωσα λίγο να βαλω μια φωτο για καληνύχτα...
Και λουτσο....!!!!Αυτό το δάχτυλο θέλει γλώσσα