Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.542
- Πόντοι
- 4.496
Βγες ετσι στη κατεχακη...ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
Καλησπέρα στ αγόρια μου !
Βγες ετσι στη κατεχακη...ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
...τις τελευταίες μέρες την διασχίζω ξεβρακωτη απο μεσα πάντως..!!Βγες ετσι στη κατεχακη
Ναι ναι μόνο έτσι και εδώ από μακριά κουμπάρα για να σε δω στο σπίτι όταν θα ερθεις το Σάββατο πως και τι ρούχα θα φοράς.....ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
Και τα χειλακια χτυπανε παλαμακια απο κατω.....τις τελευταίες μέρες την διασχίζω ξεβρακωτη απο μεσα πάντως..!!
Ούτε βρακί δεν έμεινε για δειγμα...ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
...κελεμπία κι από μεσα τπτ χεχεχε!!Ναι ναι μόνο έτσι και εδώ από μακριά κουμπάρα για να σε δω στο σπίτι όταν θα ερθεις το Σάββατο πως και τι ρούχα θα φοράς..
...12 άδες τα παίρνω πια χαχαχα!!Ούτε βρακί δεν έμεινε για δειγμα
Μετά με αυτά που λες δεν θα φταίω αν σε στριμώξω κουμπάρα...κελεμπία κι από μεσα τπτ χεχεχε!!
Αλλοι βουτανε πετσετες και σαπουνακια απο τα ξενοδοχεια.αλλοι βουτανε τα στριγκακια της τζο....κελεμπία κι από μεσα τπτ χεχεχε!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...12 άδες τα παίρνω πια χαχαχα!!
Ακόμα να την πριτσινωσεις την κουμπάρα??Μετά με αυτά που λες δεν θα φταίω αν σε στριμώξω κουμπάρα
Ακόμη καλέ μου φίλε όλο νάζι και καπρίτσια άστα και με τη γυναίκα μου (τη κουμπάρα της) ειναι κώλος και βρακί τα λένε όλα ..Και εγώ στη μέση..Ακόμα να την πριτσινωσεις την κουμπάρα??
...ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
υπεροχη χρωματική αντίθεση !!
Bonjour Γυναικάραα .....ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
Καλημέρα αγάπη!!Bonjour Γυναικάραα ..
...ετσι ,δροσιά.. και καυλες!!Μια γλυκιά καλημέρα κουμπάρα ....Και ένα καλό,δροσερό Σαββατοκύριακο να έχουμε..
..ελα ...ετοιμο στο χω χεχεχε!!
Και ύστερα λένε πως φταίει ο γ@μιας ...Χα χα χα χα χα χα ...Ανεβάζεις την θερμοκρασία μας κουμπαααρααα...Εύχομαι ενα όμορφο Σαββατο σε όλους ,αν και καυτό...!!
Τα φιλιά μου!
Κουμπάρε ....Και ύστερα λένε πως φταίει ο γ@μιας ...Χα χα χα χα χα χα ...Ανεβάζεις την θερμοκρασία μας κουμπαααρααα...
Το ονειρο καθε ανδρα...να σαι στη μεση κι απο τη μια μερια να ναι η τζοΑκόμη καλέ μου φίλε όλο νάζι και καπρίτσια άστα και με τη γυναίκα μου (τη κουμπάρα της) ειναι κώλος και βρακί τα λένε όλα ..Και εγώ στη μέση..