Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.051
...η καυλωμενη Τζο..ετσι!!Το ονειρο καθε ανδρα...να σαι στη μεση κι απο τη μια μερια να ναι η τζο
...η καυλωμενη Τζο..ετσι!!Το ονειρο καθε ανδρα...να σαι στη μεση κι απο τη μια μερια να ναι η τζο
Καλέ μου φίλε η γυναίκα μου ναι οκ κοιμάται νωρίς ,, αλλά η κουμπάρα δεν πίνει σταγόνα...ΕΕΕ εδώ δεν θα πιάσει χα χα χαΚουμπάρε ....
Κοιμησε την γυναίκα...
Πότισε την κουμπαρα...και κάτι θα γίνει...
Το έχω δει σε τσόντα ...πιάνει αυτο
Ναι ειναι το έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο για φώτο χα χα χα ..Όπως του γάμου και άλλες από γλέντια...Το ονειρο καθε ανδρα...να σαι στη μεση κι απο τη μια μερια να ναι η τζο
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις ρε συ !!!Ναι ειναι το έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές αλλά μόνο για φώτο χα χα χα ..Όπως του γάμου και άλλες από γλέντια...
Γιατί ψέμματα λέω ???Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα δεν υπάρχεις ρε συ !!!
Τσοντα εισαι μόνος σου εσυ δεν χρειάζεται να βλέπεις αλλες!Κουμπάρε ....
Κοιμησε την γυναίκα...
Πότισε την κουμπαρα...και κάτι θα γίνει...
Το έχω δει σε τσόντα ...πιάνει αυτο
Βάστα γερά και έρχομαι να σπρωξωΕύχομαι ενα όμορφο Σαββατο σε όλους ,αν και καυτό...!!
Τα φιλιά μου!
Για κάποιο λόγο σε φαντάζομαι σε παραλία να σε χύνουν αρκετοί μόνο στα βυζιά και εσύ απλά να τα απλώνεις σαν να είναι κρεμούλα χαρούμενοι που άδειασαν οι μπάλες του κόσμου και επήλθε η ανακούφιση και το χαμόγελο....ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
Καλησπέρα στ αγόρια μου !
Ξερεις οτι γενικα δεν κανω λαικ σε γυμνα , αλλα αυτη η φωτο κολαζει καυλα μουΟ συναγωνιστης σας είπε αφού σήμερα δεν ανέβασα κωλο ,να με βγάλει μια φωτο μην σας αφήσω έτσι χεχεχε!
Τα string είναι τα πιο ωραία και τα πιο "βολικά"! Τα κάνεις στο πλάι (αν τυχόν δεν βγουν) και γίνεται μία χαρά η "δουλειά"...Κοίτα...στο Μάντισον πήγα μ ενα στρινγκ που φορούσα και μ ενα αλλο στη τσάντα...έφυγα μετά από ώρες χωρίς να φορώ κανένα ..
Μμμμ...Βυζάρες για πιπίλισμα και...ρούφηγμα!...ζέστη...ευκαιρία να κυκλοφορούμε γυμνοί χεχεχε!!
Καλησπέρα στ αγόρια μου !
Τι τραβάς και εσύ...Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου...Δράμα η κατάσταση...Ακόμη καλέ μου φίλε όλο νάζι και καπρίτσια άστα και με τη γυναίκα μου (τη κουμπάρα της) ειναι κώλος και βρακί τα λένε όλα ..Και εγώ στη μέση..
Σε ανύποπτο χρόνο τις προάλλες ξαφνικό ραντεβού με το κορίτσι μας.
Ότι και να πω είναι λίγο.
Να το ξαναπώ ;
Φτου σου κοριτσάρα μας !
Ω ναι...ξέρω καλά baby...Ξερεις οτι γενικα δεν κανω λαικ σε γυμνα , αλλα αυτη η φωτο κολαζει καυλα μου
...άκρως καυλωτικό το στρινγκ στην άκρη!Τα string είναι τα πιο ωραία και τα πιο "βολικά"! Τα κάνεις στο πλάι (αν τυχόν δεν βγουν) και γίνεται μία χαρά η "δουλειά"...
Συμφωνώ και το έχω κάνει άπειρες φορές, είτε με "κορδόνι", είτε "τριγωνικό"...Ω ναι...ξέρω καλά baby...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...άκρως καυλωτικό το στρινγκ στην άκρη!
Μου έλειψες και μπήκα να σε δω ;Εύχομαι ενα όμορφο Σαββατο σε όλους ,αν και καυτό...!!
Τα φιλιά μου!
Μου έλειψες και μπήκα να σε δω !!
...μμμμ ...καλο αυτό να σας λειπω που και που ...Μου έλειψες και μπήκα να σε δω ;