Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Μουνακι πιο στενό και από την κάλπη. ΑπίστευτοΕσυ χωσε ρε καυλιαρη!!
Μουνακι πιο στενό και από την κάλπη. ΑπίστευτοΕσυ χωσε ρε καυλιαρη!!
Αν και σχολιάζω μόνο κώλους..Καλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
Αν και σχολιάζω μόνο κώλους..
Εδώ είσαι φωτιά μωρη ΚΑΥΛΑ..
Παρόλο που πέφτει λίγο μακρυά για μένα το χοτελι που κάνεις συναντήσεις..... Και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, οφείλω να ομολογήσω πως είσαι σικάτη θηλυκή παρουσία στον χώρο....!!!Καλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
Παρόλο που πέφτει λίγο μακρυά για μένα το χοτελι που κάνεις συναντήσεις..... Και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ, οφείλω να ομολογήσω πως είσαι σικάτη θηλυκή παρουσία στον χώρο....!!!
Η αληθεια αγαπη πρεπει παντα να λεγεται μακαρι να μας τιμησεις καποια στιγμη με την παρουσια σου πανω στη Θεσσαλονικη για κανα 2ημεροΣ ευχαριστώ πολυ αγόρι..με τιμά οτι έγραψες!
Η αλήθεια είναι ότι όσο πρόστυχη δείχνω εδω μέσα και ειμαι στο σεξ,αλλο τοσο ειμαι σοβαρή και δυναμική στην προσωπική μου ζωη..
Σώματαρα καβλαΚαλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
Θα έρθω ,γιατί κάποια αγορια που σας γνωριζω ηδη αξίζετε ..για να τσατιστω, και να μην θέλω άτομα άγνωστα πια ,φαντάσου τι μαλακίες έχουν κάνει μωρο..Η αληθεια αγαπη πρεπει παντα να λεγεται μακαρι να μας τιμησεις καποια στιγμη με την παρουσια σου πανω στη Θεσσαλονικη για κανα 2ημερο
Συγνώμη αλλά δεν δέχομαι άτομα που δεν έχω δει ποτε η δεν γνωρίζω ηδη...αρα δύσκολο πλέον..ευχαριστώ όμως πολύ για τα καλά σου λόγια!Σώματαρα καβλα
Και αυτό το ξανθό μαλλί βγάζει κάτι άγριο από μέσα (από το βρακί) μου μωρό μου.
Με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω Αθήνα θα επιδιώξω δοκιμή μανάρι μου έκφυλο και πρόστιχο
Είχαμε μιλήσει πάντως παλιότερα και είχαμε κανονίσει απλώς δεν έκατσε. Σε κάθε περίπτωση θα το επιδιώξω έστω και για μια γνωριμία και όπως θέλεις εσύ μωράκιΣυγνώμη αλλά δεν δέχομαι άτομα που δεν έχω δει ποτε η δεν γνωρίζω ηδη...αρα δύσκολο πλέον..ευχαριστώ όμως πολύ για τα καλά σου λόγια!
Αλήθεια είναι. Μερικοί μπορούν να το βεβαιώσουν.Η αλήθεια είναι ότι όσο πρόστυχη δείχνω εδω μέσα και ειμαι στο σεξ,αλλο τοσο ειμαι σοβαρή και δυναμική στην προσωπική μου ζωη..
Αχ εσυ..αχ ...!!Αλήθεια είναι. Μερικοί μπορούν να το βεβαιώσουν.
ΚΟΚΕΤΑΑΚαλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
Συριζαίικη φωτο;Καλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
...ελα...ξέρεις ότι καμια..μα καμίαΣυριζαίικη φωτο;
Φυσικα και ξερω, πηγες ;...ελα...ξέρεις ότι καμια..μα καμία
σχεση !!!!
Woman in red !!! Εκκρεμεί η αφιέρωση του i just called too say i love you !!Καλησπέρα...απο το αμαρτωλό χοτελ..
Κο......μούνα την κόβω..Συριζαίικη φωτο;