Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.828
Ωωωω ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Είσαι πανέμορφη και γλυκύτατη!!!!!
Ωωωω ευχαριστώ πολύ αγόρι!!Είσαι πανέμορφη και γλυκύτατη!!!!!
Τ οτι μπηκα με την αλήθεια μου στον χώρο όντος ισχύει, τ οτι δεν μπερδεύω αυτό εδώ που κάνω με την "νορμάλ" ζωή μου,κι αυτό ισχύει.Οσο για την αξιοπρέπεια,σίγουρα δεν κρίνεται μια γυναίκα από το ποσους λουτσους έχει φάει ,αλλα από την γενική συμπεριφορά της.Δυστυχώς δεν σε έχω γνωρίσει αλλά ξεχωρίζεις για την αξιοπρέπεια και την αλήθεια που βγάζεις!!!!
Καλό βράδυ!!!!Τ οτι μπηκα με την αλήθεια μου στον χώρο όντος ισχύει.. τ οτι δεν μπερδεύω αυτό εδώ που κάνω με την "νορμάλ" ζωή μου,κι αυτό ισχύει.Οσο για την αξιοπρέπεια,σίγουρα δεν κρίνεται μια γυναίκα από το ποσους λουτσους έχει φάει ,αλλα από την γενική συμπεριφορά της.
Σ ευχαριστώ καλό βράδυ αγόρι!
Καλημέρα!!Το ότι έκανα την ΙΩΑΝΝΑ κουμπάρα ήταν μόνο και μόνο για την αλήθεια που είχε μέσα της το ειναι ΚΥΡΊΑ και ότι ειναι ένας πολύ ΝΤΟΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ..Από τα τόσα χρόνια που την ξέρω ποτέ δεν μου έδωσε το δικαίωμα ούτε και στη γυναίκα μου για το παραμικρό για να μας φέρει σε δύσκολη θέση (άσχετα τα λογοπαίγνια εδώ μέσα) ...Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στη πιο αληθινή γυναίκα και κουμπάρα μου ..![]()
Το "χωρίς βρακί" με αυτές τις ζεστές είναι αυτονόητο πιστεύω ε ?Καλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
![]()
Εννοείται..τι να το κάνω,μούσκεμα πάω,μούσκεμα φεύγω χαχαχαχα!!Το "χωρίς βρακί" με αυτές τις ζεστές είναι αυτονόητο πιστεύω ε ?
![]()
![]()
Ήθελα να είμαι μέσα σε αυτό το ασανσέρ με καθρεφτάκι στο παπούτσι ...Εννοείται..τι να το κάνω,μούσκεμα πάω,μούσκεμα φεύγω χαχαχαχα!!
Αχ αυτή η φωνή!!!!!Και ο κώλος και το μουνί.....Όλα για πολύ αχχχχχχχχχ..............καληνύχτα με καυλες...
Και τον χειμώνα Τζο μου με τις καύλες που έχεις εσύ λυσαρα...Καλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
![]()
Ομορφιά μου εσυ..!Αχ αυτή η φωνή!!!!!Και ο κώλος και το μουνί.....Όλα για πολύ αχχχχχχχχχ...........
..χειμώνα τον δοκίμασες εσυ ε;!Και τον χειμώνα Τζο μου με τις καύλες που έχεις εσύ λυσαρα...
Καύσωνας είναι ο κωλος σου..![]()
Woman in red !!! Εκκρεμεί η αφιέρωση του i just called too say i love you !!
Άλλη μια νύχτα με εφιάλτες !!!!...καληνύχτα με καυλες...
Πόση γοητεία κρύβεις ακόμα !!!Καλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
![]()
Άλλη μια νύχτα με εφιάλτες !!!!
Σε στοιχειώνει το μουνακι μου;!χαχαχαχαχα!!Άλλη μια νύχτα με εφιάλτες !!!!
Με στοιχειώνεις εσύ ! Το υπέροχο πρόσωπο σου , η λάγνα μάτια σου ! Το υπέροχο σωμα σου ! Το γλυκό μουνακι σου ! Το τέλειο κωλαρακι σου ! Τα εξαίσια περιποιημένα πόδια σου ! Να γράψω και άλλα ??? Και δεν είναι αστειο ....μεγάλη πίκρα να είσαι μακρύα από το σημείο του πόθου !!!Σε στοιχειώνει το μουνακι μου;!χαχαχαχαχα!!
Γειά σου ομορφιά μου εσυ!!
Μια όμορφη εβδομάδα σε όλους...!
![]()
*Να υπενθυμίσω ότι αν και δεν θα δέχομαι άτομα που δεν γνωριζω πλέον,κάποια παιδιά που έχουμε μιλήσει ήδη, και λογω συνθηκών δεν καταφέραμε να βρεθούμε τοτε,εννοείται ότι θα τα δεχθω με χαρά όταν θα είναι εφικτό!
Σας φιλώ!
....σύντομα θα είμαστε κοντά..ξανά και ξανά...Με στοιχειώνεις εσύ ! Το υπέροχο πρόσωπο σου , η λάγνα μάτια σου ! Το υπέροχο σωμα σου ! Το γλυκό μουνακι σου ! Το τέλειο κωλαρακι σου ! Τα εξαίσια περιποιημένα πόδια σου ! Να γράψω και άλλα ??? Και δεν είναι αστειο ....μεγάλη πίκρα να είσαι μακρύα από το σημείο του πόθου !!!
Που σαι ρε καυλιαρη;!!!
Τράβηξα ετσι κάτι τώρα της στιγμής(γουστάρω αυθόρμητα)..χαλαρώνω λίγο και συνεχίζω..
Γοητευμενος !!!! Το ξέρεις !!!![]()