kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.889
- Πόντοι
- 6.256
Καλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
Καλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
10 αρι έδωσες εσυ ;!!!
Ναι, εχεις παράπονο10 αρι έδωσες εσυ ;!!!
Οκ ..τωρα μπορώ να πεθάνω ήσυχη χαχαχαχαχα!!
Αυτες οι φωνες ηδονης μας καυλωνουν πιο περισσοτερο.φαινεται στενος ο κωλος σου παρολο το πολυ συχνο πρωκτικο....καληνύχτα με καυλες...
Πες και για τη κωλοτρυπιδουλα μια καλη λεξη...Πολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Ρε συ το λενε ολοι..ειμαι στενη , μουνάκι /κωλαράκι!Αυτες οι φωνες ηδονης μας καυλωνουν πιο περισσοτερο.φαινεται στενος ο κωλος σου παρολο το πολυ συχνο πρωκτικο.
Φτου σου Μαράκι μου.Πολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Μαναρακι ειθελα να πω.Φτου σου Μαράκι μου.
...το ξέρεις ότι η καταπιολα σου ,σου έχει αδυναμία...κατάλαβα τι ήθελες να γράψεις χαχαχα!!!Φτου σου Μαράκι μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαναρακι ειθελα να πω.
Δεν πιστεύω να το μάτιασες και να χύνει και μόνο του??Πολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Τελευταία μόλις δει πούτσα σηκωμένη χύνει μόνο του χαχαχαχα!!Δεν πιστεύω να το μάτιασες και να χύνει και μόνο του??
Τι μας κάνεις βραδιάτικα , δεν έχει μπει κ ο μισθός ακόμα...καληνύχτα με καυλες...
Γυναικάρα!! Απίστευτο σώμαΚαλημέρα.. έχουμε τις καυλες μας, έχουμε και τον καύσωνα ..!
Κααααααλλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Ξεβρακωτη να έρθεις...στάζουμε από την ζεστη...μην πάθεις το ίδιο και εσύ..Καλημέρα κουκλάκια μου,επειδή τρέχω με δουλειές από το πρωι,θα σας δω μετά με ησυχία !!
Φιλάκια πολλά!!
Τι γαμισια έχω ρίξει σε αυτό το γλυκό μουνακι!!!Πολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..