Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Όπως και να το δεις είναι καυλα. Εμάς να δεις πόσο μας αρέσειΠολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Όπως και να το δεις είναι καυλα. Εμάς να δεις πόσο μας αρέσειΠολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
ΠΩ ΕΊΣΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΚαλησπέρα αγόρια μου,σήμερα έβαλα αρκετά ραντεβού, ώστε αύριο να κάτσω να ξεκουραστώ,αρα θα είμαι διαθέσιμη Παρασκευή παλι!
*Επειδή θέλω ν απαντώ ξεχωριστά στο καθε αγορι μου, όταν χαλαρώσω το βραδάκι θα μπω να τα πούμε!
Μπλοκ κατευθειαν χωρις δευτερη σκεψη !
Για να περνάμε όλοι όμορφα !
...τ'αγιου Μπλοκ σημερα, βοηθεια μαςΤεσπα,μπλοκ εύκολα πλέον κι εγώ..!
Καλο βράδυ κορίτσι μου!
Καλησπέρα σε όλους
Αν κ όπως είχα πει μιλφακιας δεν είμαι αλλα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κ παρόλο που η τζο μου είχε ρίξει άκυρο μετά από 2-3 επίμονες προσπάθειες το το ραντεβού έγινε..
Θέλω να πω πρώτα ότι είναι μια ευγενέστατη κυρία κ μάλιστα δέχτηκε να την δω πριν το ραντεβού με κλήση...
Τώρα όσον αφορά το ραντεβού όντως είναι μια άκρως παθιασμένη μιλφ με πρόσωπο όπως αυτό που δείχνει αλλα σωμα καλύτερο για μενα κ δεν κολωνει πουθενά μα πουθενα..
κάνει για μένα ένα τέλειο anal rimming κ ο κωλος της είναι πιο στενός από 25αρα...
Πολλές στάσεις άφθονο πάθος κ μια τζο που δεν κουράζεται ποτέ...τι άλλο να ζητήσει κάποιος;
Ιωάννα μ σε ευχαριστώ για όλα κ πιστεύω να τα ξαναπούμε
Ξανακοίταξα αυτά τα υπέροχα χείλη και ήρθε στο νου μου ο στόχος του Αγάθωνα ( του μουνιού σου το γλωσιδι ....)υπέροχο ...το γλωσιδι εννοώ όχι ο στοιχοςΠολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Υ.γ.Ανυπομονώ εννοείται και για τις υπόλοιπες στάσεις του Κάμα Σούτρα καυλιαρη!!!Σίγουρα καμια δεκαρια τις κάναμε ηδη ..!!
Ακόμα και στο ρεπό θες να μας θυμίζεις πια είναι η θεά του έρωτα και του σεξΚαλησπέρα στ αγόρια μου!
Σας έλειψα;;!Μια που είχα ρεπο είπα ν απέχω λιγο..να σας δροσισω μ ενα ωραίο πλάνο αρχείου...
Πας φιρι φιρι να σ ερωτευτώ εσένα χαχχαχχαχχαχα!!!Καλησπέρα θεά να έχεις μία ημέρα τέλεια όπως τα πλάνα σου βέβαια δεν γίνεται γιατί τίποτα δεν σε φτάνει αλλά έστω να κοντεψει λίγο
Όντος έχεις φοβερό μουνακιΠολυ μ αρέσει το μουνακι μου εδω..
Πωωω ότι να ναι αντί να εκτιμούν το δώρο προς στην ανθρωπότητα θεά Τζο ...κάνουν αυτά, τέλος πάντων εσύ να είσαι καλά δεν χρωστάς τίποτα σε κανέναν , φυσικά αυτά τα ξέρειςΛοιπον να γράψω ένα φρέσκο γεγονός,πριν λιγης ωρας.. .μου ήρθε μήνυμα στο κινητό (που εχω πει δεν γουστάρω μηνύματα ),από άτομο που με παρακολουθεί εδω(εχω πει ότι δεν δέχομαι άσχετους),να κάνω εξαίρεση...στο ΡΕΠΟ μου να τον δω!!
ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΜΑΙ τελικά που δεν θελω άσχετους..
(Τρώγεστε κάποιοι που πλέον δεν θα σας δέχομαι όλους ,αλλα η απόφαση μου δεν αλλάζει ,αρα δε πα να λέτε& να γράφετε,εγω αποφασίζω ποιον θα δεχθώ)
========
Τα φιλια μου στ αγόρια μου τα λατρεμένα ολα εδω!!
Αύριο διαθέσιμη παλι με καυλες!
Καλό βράδυ!