Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.582
Όταν έκανες μπάνιο την τράβηξα..χαχαχα!!Αστέρι μου εσύ..........
Μωρο μου εσυ..
Όταν έκανες μπάνιο την τράβηξα..χαχαχα!!Αστέρι μου εσύ..........
Λοιπον ,το βίντεο αυτό που σας έβαλα με την πίπα στο τζακούζι,ήταν μ έναν κύριο από το εξωτερικό, ο οποίος μπήκε ξοσφαλτσα στο μπου καθώς έψαχνε συνοδό για πιπα και αναλ. Είχε κάνει ποστ στο θρεντ γι αναλ μιλφς ,"κάποιοι "..του πρότειναν κάποιες άλλες κυριες ,και τελικά επέλεξε εμένα απο μόνος του ,φοβερό ε;!χαχαχαχαχαχα!!
Έγραψε 2 λογια για ραντεβού μας ,πολυ ευγενικό εκ μέρους του!
Ετσι αγάπη...μονο χρυσα με την Τζο!!!Ωραία. Μόλις κερδίσαμε το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπικούς του Παρισιού.
Το χρυσό εννοείται.
Πάντα πρωταθλήτρια η Τζο.Ετσι αγάπη...μονο χρυσα με την Τζο!!!
...εχω γίνει πρωταθλήτρια 7 φορες στον αγωνιστικο χώρο.. στις δε πιπες 107 χαχαχαχα!!!Πάντα πρωταθλήτρια η Τζο.
Πάντα και παντού!
Και στο κωλο έχεις διακρίσεις γλυκια μου...εχω γίνει πρωταθλήτρια 7 φορες στον αγωνιστικο χώρο.. στις δε πιπες 107 χαχαχαχα!!!
Μου διέφυγε..εκει έχω 207 διακρίσεις χεχεχεχε!!!Και στο κωλο έχεις διακρίσεις γλυκια μου
Τι όμορφα που πέρασα στα ραντεβού μου σήμερα..ευχαριστώ boys..!
Και μια φρέσκια φωτο για καληνύχτα (σήμερα μπήκαν φρεσκότατες φωτο!)
Καυλιαρικο αγορι...!
για εμας που ειμαστε κ λιγο "κωλοπαιδα" δεν εχει τιποτα ?? χαχαχαΤι όμορφα που πέρασα στα ραντεβού μου σήμερα..ευχαριστώ boys..!
Και μια φρέσκια φωτο για καληνύχτα (σήμερα μπήκαν φρεσκότατες φωτο!)
Έβαλα πριν βρε..αααα έχεις χάσει επεισόδια θα σε τιμωρήσω την επόμενη φορά 1 ωρα σερι κωλο θα με πας χεχεχε!!για εμας που ειμαστε κ λιγο "κωλοπαιδα" δεν εχει τιποτα ?? χαχαχα
Καλημερούδια
Αν και μεταμεσονύκτια η προβολή με τέτοια ομορφιά σίγουρα θα ξημερώσει καλή μέρα !!!Καλημερούδια!
Α..τι όμορφο!!Αν και μεταμεσονύκτια η προβολή με τέτοια ομορφιά σίγουρα θα ξημερώσει καλή μέρα !!!
Και συνεχιζεις..............Μου διέφυγε..εκει έχω 207 διακρίσεις χεχεχεχε!!!
Ακάθεκτη ....προχθές και σήμερα έβγαλα 6&7 αντίστοιχα ραντεβού, κι όλα με κωλαράκι ...!!Και συνεχιζεις..............
Κωλος.το μουνι του μελλοντοςΑκάθεκτη ....προχθές και σήμερα έβαλα 6 &7 αντίστοιχα ραντεβού, κι όλα με κωλαράκι ...!!
Πανααααγια μου "πείνασα" χαχαχαχαχΦρέσκια φωτο( απο ραντεβού μου σήμερα ,με πολυ αγαπημένο πελάτη&φιλο)