Αν και η Τζο ξέρει πόσες φορές έχουμε βρεθεί, αποφάσισα να γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου μετά από ένα αξέχαστο ραντεβού. Η συνεννόηση για τον προγραμματισμό του ήταν άψογη, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Η εισόδός της στο δωμάτιο εξαιρετική, με στιλάτο αλλά και σέξι ντύσιμο που έκρυβε ένα μαύρο στρινγκ και ένα μικρό, στενό ροζ τοπάκι. (Αργότερα, θα μου καρφώνονταν στο μυαλό η θέα του εσωρούχου της κάτω από το φόρεμα, όταν έβαζε τα πέδιλά της για να φύγει.)
Η Τζο έκανε τα πάντα με πάθος, μαεστρία, δεκτικότητα, φαντασία και επιμονή. Εκπληκτική η εικόνα της μπρούμυτα με τα ξανθά της μαλλιά χυμένα στο κρεβάτι και μικρές σταγόνες ιδρώτα από τον αγώνα στην πλάτη της με τα διακριτικά και καλόγουστα τατουάζ. Το σώμα της, αψεγάδιαστο, γυμνασμένο, καθαρό, άτριχο και απόλυτα φυσικό σε προκαλεί να το γευτείς με κάθε τρόπο. Η Τζο διαχειρίζεται το περιβάλλον γύρω της, το κλιματιστικό, τα φώτα, τις στάσεις, τους καθρέφτες το κρεβάτι, με στόχο να διεγείρει με κάθε τρόπο όλες τις αισθήσεις. Μου εντυπώθηκε η απεικόνισή της στον καθρέφτη με εμένα να χαϊδεύω τα θελκτικά οπίσθιά της, την ώρα που με είχε πάρει όλο στο στόμα της.
Στο τέλος δίστασα να κάνω ντους μαζί της, μιας και ήξερα ότι θα ξανακαυλώσω και δεν ήθελα να την αποχαιρετίσω με ανεκπλήρωτη διάθεση. Όταν της είπα τη σκέψη μου, μου απάντησε χωρίς δισταγμό να μοιραστούμε το ντους και ό,τι προκύψει. Έτσι ακολούθησε ένας αναπάντεχος για μένα τρίτος γύρος που με άφησε να τη σκέφτομαι όλη την υπόλοιπη μέρα.