Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.156
- Πόντοι
- 11.146
....καλως σε βρηκα τρελη μου καβλα*@Odin_ welcome back μούτρο !!
....καλως σε βρηκα τρελη μου καβλα*@Odin_ welcome back μούτρο !!
Ελα ρε τρελοκομείο .....καλως σε βρηκα τρελη μου καβλα
...να'σαι καλα ρε μαγκα μου!!!Ελα ρε τρελοκομείο .
Όλα καλά ?
Ανησύχησα ρε τύπε ...
Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Σας έλειψα;;!Μια που είχα ρεπο είπα ν απέχω λιγο..να σας δροσισω μ ενα ωραίο πλάνο αρχείου...
Ομορφαντρα μου εσυ..αχ πόσα χρόνια σου παίρνω απολαυστικές πιπες ε;;!!Κι όχι μόνο!Το έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πιπας!!!
Και ήταν όλες απίστευτες!!!Ομορφαντρα μου εσυ..αχ πόσα χρόνια σου παίρνω απολαυστικές πιπες ε;;;!!!
Και πέρασε γαματα. Θα του μείνει αξέχαστη η επίσκεψη στην Ελλάδα μας!!!Λοιπον ,το βίντεο αυτό που σας έβαλα με την πίπα στο τζακούζι,ήταν μ έναν κύριο από το εξωτερικό, ο οποίος μπήκα ξοσφαλτσα στο μπου καθώς έψαχνε συνοδό για πιπα και αναλ. Είχε κάνει ποστ στο θρεντ γι αναλ μιλφς ,"κάποιοι "..του πρότειναν κάποιες άλλες κυριες ,και τελικά επέλεξε εμένα απο μόνος του ,φοβερό ε;!χαχαχαχαχαχα!!
Έγραψε 2 λογια για ραντεβού μας ,πολυ ευγενικό εκ μέρους του!
Ναι είχαμε κι ωραίο σοσιαλ *λογω οτι μιλω αγγλικά,2 ωρο κάτσαμε αν θυμάμαι..αξιοπρεπεστατος κύριος ηταν!Και πέρασε γαματα. Θα του μείνει αξέχαστη η επίσκεψη στην Ελλάδα μας!!!
Αξιοπρεπεστατος κύριος αυτός, καυλιαρα κυρία εσύ, περάσατε υπέροχα.Ναι είχαμε κι ωραίο σοσιαλ *λογω οτι μιλω αγγλικά,2 ωρο κάτσαμε αν θυμάμαι..αξιοπρεπεστατος κύριος ηταν!
...αυτο σκεφτόμουν..βρισκόμαστε χρόνια και συχνά.. κι ολα τα ραντεβού απίστευτα ρε μωρο ..ουτε ένα να πεις ετσι κι έτσι !Έχουμε απίστευτη χημεία,αλλα εισαι κι ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστος και με καλή διαθεση,πέραν απο καυλιαρης φυσικα!Αξιοπρεπεστατος κύριος αυτός, καυλιαρα κυρία εσύ, περάσατε υπέροχα.
Δεν τον ζηλεύω όμως, γιατί και εμείς περνάμε υπέροχα και βρισκόμαστε συχνά πυκνά!!!
Καλησπέρα , είμαι νέο μέλος ! Φίλος από εδώ μου είπε , μπες και τσέκαρε Jo ! Θα πάθεις πλάκα ! Όντως έπαθα ! Θα τα πούμε σύντομα!
Τα φιλια μου & την αγάπη μου!!Καλημέρα στη πιο καυλιάρα γυναίκα....Γεια σου ρε κουμπαρούλα μου ..
ΑαααααΚαλημερούδια!
Γυναίκα...Καλημερούδια!
Θα μου βγουν τα μάτια ρε συυυ... Αμάν...Που θα μου πας..Φρέσκια φωτο( απο ραντεβού μου σήμερα ,με πολυ αγαπημένο πελάτη&φιλο)
Αστέρι μου εσύ..........Φρέσκια φωτο( απο ραντεβού μου σήμερα ,με πολυ αγαπημένο πελάτη&φιλο)