andreas_ath7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2024
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Τέλειο νύχι ! Έχουμε και άλλα φετίχ χαχαχΤώρα που χαλάρωσα λίγο να βαλω μια φωτο για καληνύχτα...
Τέλειο νύχι ! Έχουμε και άλλα φετίχ χαχαχΤώρα που χαλάρωσα λίγο να βαλω μια φωτο για καληνύχτα...
Όλοι έχουμε τα φετίχ μας αγορακι μου...Τέλειο νύχι ! Έχουμε και άλλα φετίχ χαχαχ
Την τρελλανατε ρεΔεν πιστεύω να φοράς βρακί από μέσα??
Όλοι έχουμε τα φετίχ μας αγορακι μου...
....οπως ειπα εχθές το βράδυ.. τα θέλει το κωλι μου και μένα χαχαχαχα!!!Την τρελλανατε ρε
Τελικα φορουσες βρακύ το μεσημέρι;....οπως ειπα εχθές το βράδυ.. τα θέλει το κωλι μου και μένα χαχαχαχα!!!
Κοίτα...στο Μάντισον πήγα μ ενα στρινγκ που φορούσα και μ ενα αλλο στη τσάντα...έφυγα μετά από ώρες χωρίς να φορώ κανένα ..Τελικα φορουσες βρακύ το μεσημέρι;
Intimissimi ?Κοίτα...στο Μάντισον πήγα μ ενα στρινγκ που φορούσα και μ ενα αλλο στη τσάντα...έφυγα μετά από ώρες χωρίς να φορώ κανένα ..
Εισαι καλο κοριτσι.και το βρακι σου ακομα βγαζεις να το δωσεις.Κοίτα...στο Μάντισον πήγα μ ενα στρινγκ που φορούσα και μ ενα αλλο στη τσάντα...έφυγα μετά από ώρες χωρίς να φορώ κανένα ..
...δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς,αλλά ήταν ένα αγορι που έκανα ραντεβού,κι έγραψε την εμπειρία του & κοτσαρε φωτο το στρινγκ μου το ροζ ,το χε πάρει λαφυρο χαχαχαχα!!Να μοιράζεις τα βρακιά σου να γίνουν λάβαρο των μπουρδελιαρηδων..
Τώρα που χαλάρωσα λίγο να βαλω μια φωτο για καληνύχτα...
εχεις κάνει τις νύχτες μου κόλαση ...καληνύχτα!
Πάντα ζηλεύω αυτό το δαχτυλάκι σου! Καληνύχτα.Τώρα που χαλάρωσα λίγο να βαλω μια φωτο για καληνύχτα...
....δεν πρέπει..γιατι οταν βρισκόμαστε,παίζεις εσυ εκει ..καληνύχτα λατρεμένε Harry μου..!Πάντα ζηλεύω αυτό το δαχτυλάκι σου! Καληνύχτα.
Κοίτα που δεν θα μείνει Στρινγκ για μένα .....και μου το έχεις υποσχεθεί ότι θα μου δώσεις........δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς,αλλά ήταν ένα αγορι που έκανα ραντεβού,κι έγραψε την εμπειρία του & κοτσαρε φωτο το στρινγκ μου το ροζ ,το χε πάρει λαφυρο χαχαχαχα!!
....μην ανησυχείς baby,το δικό σου το έχω ήδη στην άκρη...!!!Κοίτα που δεν θα μείνει Στρινγκ για μένα .....και μου το έχεις υποσχεθεί ότι θα μου δώσεις.....
Αμήν..να δροσίσει λιγο!Μια Παρασκευή με πολλές και δροσερές καύλες να εχεις κουμπάρα....
Η κάψα ήρθε νωρίς... αλλάζουν οι καιροί...
Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κάψα της Τζο.
Που σου τη μεταδίδει
και σε ανάβει
μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο