Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 182.225
..κι εγώ αγαπώ τ άτακτα αγόρια σαν εσέναΑυτή είναι η αγάπη μου
..κι εγώ αγαπώ τ άτακτα αγόρια σαν εσέναΑυτή είναι η αγάπη μου
Πόσο ταιριάζουμε κάθαρμα μου..κι εγώ αγαπώ τ άτακτα αγόρια σαν εσένα![]()
Περίεργη στάση για ξεκούραστο ύπνο, καποιο λαθος θα κανεις σίγουραΚαληνύχτα
![]()
Μια από το ασανσέρ της αμαρτίας ...
![]()
Και κάποιες από τις καλές τσόντες μου,για παρέα μέχρι να τα πούμε πάλι εδώ..
![]()
![]()
Όλες οι ευχές του κόσμου να πραγματοποιηθούν για σας Κυρία μου σε κάθε νέο έτος.Να δώσω τις ευχες μου κι εγώ με την σειρα μου για το νέο έτος, να μας βρει όλους πρωτίστως με υγεία,ευτυχία κι επιτυχίες σ όποιον τομέα της ζωής μας θέλουμε!
Να περάσετε όμορφα μ αυτους που αγαπάτε & σας αγαπούν ..ραντεβού το 2025!
Μας πολεμάει με πυρηνικά οπλα και μεις κρατάμε σφεντονες, δεν ειναι τίμιο
Είμαι σκληρό καρύδι χαχαχαχα!!Μας πολεμάει με πυρηνικά οπλα και μεις κρατάμε σφεντονες, δεν ειναι τίμιο![]()
Σ ευχαριστώ πολύ γλυκό αγορι,έτσι ακριβώς!Όλες οι ευχές του κόσμου να πραγματοποιηθούν για σας Κυρία μου σε κάθε νέο έτος.Και φυσικά για όλο το μπου και τον έξω κόσμο.
Αντί να μου κλείσεις εισιτήριο για London,θα με χαζεύεις στο ασανσέρ
Φατσονι μου όμορφο, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεια& καυλες!!
Κουκλαρα μου υπεροχη..Να δώσω τις ευχες μου κι εγώ με την σειρα μου για το νέο έτος, να μας βρει όλους πρωτίστως με υγεία,ευτυχία κι επιτυχίες σ όποιον τομέα της ζωής μας θέλουμε!
Να περάσετε όμορφα μ αυτους που αγαπάτε & σας αγαπούν ..ραντεβού το 2025!
Λατρεμένο αγόρι ..σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!!Καλή χρονιά να έχουμε, και σου εύχομαι τα καλύτερα και σενα γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο υπέροχο άτομο είσαι!Κουκλαρα μου υπεροχη..
Τις ευχες μου για την νεα χρονια,
να πραγματοποιηθουν οι επιθυμιες σου και να εισαι υγιης και δυνατη..
Να ερθουν ολα οπως τα θες, γιατι το αξιζεις..
Καλη Πρωτοχρονια καρδια μου!!![]()
Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και έρωτα όμορφη γυναικάρα.!!!!!Λατρεμένο αγόρι ..σ ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!!Καλή χρονιά να έχουμε, και σου εύχομαι τα καλύτερα και σενα γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πόσο υπέροχο άτομο είσαι!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ