Νομιζω ότι οφειλω να γράψω και εγω δυο λόγια για αυτο το υπεροχο πλάσμα. Συνάντηση μεσημερι με άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου. Ανοίγω τη πόρτα και βλεπω μπροστα μου μια υπεροχη ΓΥΝΑΙΚΑ ντυμένη στη πένα με το υπεροχο ξανθό καρέ της να με χαιρετάει με τέτοια τροπο που να νοιωθω τοσο άνετα σαν να την ήξερα χρονια. Η καθαριότητα ολόκληρη αρχοντιά θα έλεγα και για τους δυο μας. Με αυτα τα δεδομενα η αρχη δε θα μπορούσε να ειναι κάτι λιγότερο απο τρυφερά φιλια, χάδια βγάζοντας τα ρούχα μας ακουμπώντας την στο τοίχο και φιλωντας την στο λαιμο στους ώμους στη πλάτη και αυτη χαιδευοντας τον ετοιμη γυρνώντας να κανει ενα βαθύ κάθισμα και χωρις δεύτερη συζήτηση να το παρει στο στόμα της. Μετα απο μια ολιγόλεπτη συνεύρεση νε το πουτσο μου έχοντας φορέσει νε μοναδικο τροπο και χωρις χέρια τη πανοπλία του φεύγει και παει στο κρεβάτι με τα τέσσερα και με ρωτάει γουσταρεις κωλο; Πριν προλάβει να πει δεύτερη κουβέντα τον έχει νοιώσει μέσα της . Τα λόγια ειναι περιττά όλοι εδω γνωρίζετε τι παει να πει κωλος Jo!!! Στη συνεχεια ανεβαίνει απο πάνω μου αλλαγή πανοπλίας και κατευθείαν μέσα στη μουναρα της να τον στριφογυρνάει ετσι ώστε να τον νοιώθει παντου μέσα της. Η γυναικα απλα δεν υπαρχει. Σε γαμαει με τα ματια της σε γαμαει με τη φωνή της σε γαμαει με το μουνι της σε γαμαει με τη κωλαρα της σε γαμαει με ότι έχει και δεν έχει αρκεί να τη σεβαστείς και θα γινει η δούλα της καυλας σου. Η καταθεση εγινε στο υπεροχο στόματος της με την τοσο καυλιαρικη για παιχνιδια γλωσσα της με υπεροχο τροπο και χωρις βιασύνες. Χαλαρώσαμε , κουβεντιάσαμε λιγάκι και μετα ντύθηκε τοσο ομορφα με τοσο ωραίες κινήσεις και χαιρετηθήκαμε . Αυτα τα λίγα για αυτο το υπεροχο πλάσμα. Το καθαρμα μου!