Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.593
Το στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσεΨάχνεις κάτι στα 4;;;;Μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις;;;
Το στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσεΨάχνεις κάτι στα 4;;;;Μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις;;;
Ψείρισμα μυριζομαι.Το στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσε
Μάλλον το καβατζωσε ο τύπος για να έχει στην τσέπη του τη μυρωδιά από το μουνακι σου..Το στρινγκ μου χαχαχαχα! Πλακα πλακα προχθές το έχασα ξεβρακωτη έφυγα σπο το χοτελ, κάπου παράπεσε
Να φτιάξεις πατέντα σε μπουκαλάκι κολόνιας. Στο τέλος δεν θα έχεις στριγκάκι να φορέσεις@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
Μπορεί να του άρεσε και να το φοραει, του αη βαλεντινου αυριο@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
Ντροπή βρε, μην λες τέτοια...!!Μπορεί να του άρεσε και να το φοραει, του αη βαλεντινου αυριο
Κούμπωσε και έριξε άγκυρα ο τύπος... Κωλαρα
...μια χαρά κουμπώνουν ολα στο κωλαράκι μου..είναι βολικό το χρυσό μου..Κούμπωσε και έριξε άγκυρα ο τύπος... Κωλαρα
Βλέπω δεν το λυπάσαι καθόλου.. Το γεμίζεις κρέας κούκλα μου...μια χαρά κουμπώνουν ολα στο κωλαράκι μου..είναι βολικό το χρυσό μου..
Τί βλέπουν τά όμορφα γαλανά μπιρμπιλομάτικα ματάκια μου καυλιάρα? .... Δέν θέλω νά τό πώ αλλά αρχίζει από φ.....ντροπή σου.....
Στο τελος δε θαχεις βρακι να βαλεις στο κωλο σου@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
Οχι κωλαρακι.ΚΩΛΑΡΑ...μια χαρά κουμπώνουν ολα στο κωλαράκι μου..είναι βολικό το χρυσό μου..
....οχι μην το πεις συγκρατήσου χαχαχα !!Τί βλέπουν τά όμορφα γαλανά μπιρμπιλομάτικα ματάκια μου καυλιάρα? .... Δέν θέλω νά τό πώ αλλά αρχίζει από φ.....ντροπή σου.....
Με κάτι τέτοιες φωτό ξυπνάς μέσα μου το ζώοΚαλημερουδια στ αγόρια μου!
Σε πιάσανε οι ντροπές μπέμπα;;;....οχι μην το πεις συγκρατήσου χαχαχα !!
Αχ εσυ άτακτε!!!!Οχι κωλαρακι.ΚΩΛΑΡΑ
Θα με φας ολόκληρη δλδ ...;!Με κάτι τέτοιες φωτό ξυπνάς μέσα μου το ζώο
Και με τα κόκκαλαΑχ εσυ άτακτε!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα με φας ολόκληρη δλδ ...;!
Έβαλα φερμουάρ καυλιάρα μου....χαχαχα....οχι μην το πεις συγκρατήσου χαχαχα !!