...οποιος είναι μαζί μου θα τον λιώσω στην πίπα !!!!!
Ερχεται το ρευμα αποτομα και ανοιγει η πορτα.
Μα τι κανετε εκει;
Τεχνητη αναπνοη εκανε το κοριτσι.
Στην πουτσα;
Σκοταδι ηταν, μπερδευτηκαμε.
Παντως πετυχε, τωρα αισθανομαι μια χαρα!
...οποιος είναι μαζί μου θα τον λιώσω στην πίπα !!!!!
Πεμτη θα σου έρθω να με περιποιηθηςΠαω να ξεκουραστώ αγορακια γιατί σήμερα ξεκίνησα νωρις και με πηγε το ένα ραντεβού πίσω απ τ αλλο..αύριο να ενημερώσω 14:00 και μετα διαθέσιμη!
*Αν μπει κάνας καλικαντζαρος στο νημα οσο λείπω, κάντε εξορκισμό
Καληνύχτα
Μμμμ να έρθεις,αμε ..!!!Πεμτη θα σου έρθω να με περιποιηθης
Τα ξέρω μωρό τα ξέρω!!!Στο τρέξιμο αλλά αντέχω ρε μωρο..οπως τα ξέρεις χαχαχα!
Μου αρέσει μόνο;;Τρελαίνομαι...!!!Επειδή έχω κι άλλο αντικείμενο εργασίας, οντος μ αυτο συνδυάζω σεξ και έξτρα, οτι καλύτερο!Φυσικά επιλέγω με ποιον θα βρεθώ, εννοείται, για να περάσω σούπερ κι εγω!Απ' ό,τι βλέπω εδώ, Τζοάννα θα είσαι η πρώτη μου επιλογή. Εμφάνιση, διάθεση, χιούμορ, όλα τοπ. Θα εισαχθώ στο άθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Καταλαβαίνω πως, πέρα από το οικονομικό, σου αρέσει κιόλας αυτό που κάνεις. Και αυτό είναι βασικό. Φιλιά
Kουκλάρα μου σε ευχαριστώ για όλα...ήταν το ομορφότερο 2ωρο που είχα ποτέ...φιλάκια παντού...!!!
Και για μένα το ίδιο ματάκια!Σπάνια κάνω 2 ωρα ,αλλα είμαι τυχερη που περνώ τόσο όμορφα όταν τ αποφασίσω να κάνω!Kουκλάρα μου σε ευχαριστώ για όλα...ήταν το ομορφότερο 2ωρο που είχα ποτέ...φιλάκια παντού...!!!
ΆΞΙΟΣ....χαχαχα Θά απονεμηθεί τιμητική πλακέτα είς ανάμνησην τής ανδρείας σας φίλτατε....Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την ανακάλυψη της ηρωικής μου συγκατάθεσης, εκείνη την σεισμική περίοδο κατάφερα να προστατέψω και τα "3" κεφάλια με επιτυχία.
Το Ήρωας αν και λίγο too much με κολακεύει ευχαριστώ.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Mε κορμάρα, με κωλάρα, με πατουσάκια με τα όλα σου! Καλημέρα! Πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε.....Καλημερουδια στ αγόρια μου!
...ε ναι,δεν πρέπει;!Καλημέρα αγορι!Mε κορμάρα, με κωλάρα, με πατουσάκια με τα όλα σου! Καλημέρα! Πρέπει να βρεθούμε οπωσδήποτε.....
Ώ νσγμσ!!!! Τί στήσιμο είναι αυτό καυλιάρα μου?... Ανοίξαμε και σάς περιμένουμε?....μεραααααααΚαλημερουδια στ αγόρια μου!
...ε ξερω να στήνομαι πια..εχω γίνει εξπέρ χαχαχαχα!!!Ώ νσγμσ!!!! Τί στήσιμο είναι αυτό καυλιάρα μου?... Ανοίξαμε και σάς περιμένουμε?....μερααααααα
Ε ναί αλλά προκαλείται μετά σεισμούς κυρία μου!!! Θά σάς καταγγείλω στόν ΟΑΣΠ ώς αιτία του κακού....χαχαχα φιλάκια πολλά παντού.......ε ξερω να στήνομαι πια..εχω γίνει εξπέρ χαχαχαχα!!!
Καλημέρα αγόρι, επίσης!!Καλημέρα κορίτσι.
Καβλή βδομάδα
Καλημερα Κώλαση.....Καλημερουδια στ αγόρια μου!
Πιπινοκαυλάκι αγαπημένο.Έτοιμη..!