Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Η ρογαρα σου βγάζει μάτι!!!Έτοιμη..!
Καυλα μου εσύ!!!
Η ρογαρα σου βγάζει μάτι!!!Έτοιμη..!
Καυλιαρη μου εσυ....!!Καλημερα Κώλαση.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιπινοκαυλάκι αγαπημένο.
Κάνει κρύο μωράκι, πρέπει να ντυνομαι χεχεχε!!!Η ρογαρα σου βγάζει μάτι!!!
Καυλα μου εσύ!!!
Τρέλλα είσαι στα τέσσερα...!!!Καλημερουδια στ αγόρια μου!
..χθες για 2 ώρες είχες αυτη την θέα καυλιαρη μου...Τρέλλα είσαι στα τέσσερα...!!!
Καλημέρα αγόρι!!Καλημερα Τζοανα μας
...χαμος τα δυωρα βλεπω!!! Μπροβο..χθες για 2 ώρες είχες αυτη την θέα καυλιαρη μου...
Θέλουν να με χορτάσουν κάποια αγόρια κι απ ότι διακρίνω με όσους από σας έχω βρεθεί 2 ωρο και, εχω περάσει σούπερ..!!!...χαμος τα δυωρα βλεπω!!! Μπροβο
...τα βλεπ'ς?!?!!? Ασε τα μισαωρα και ξεκινα τα δυωραΘέλουν να με χορτάσουν κάποια αγόρια κι απ ότι διακρίνω με όσους από σας έχω βρεθεί 2 ωρο και, εχω περάσει σούπερ..!!!
...δεν παίζουν μισάωρα πια χαχαχαχαχα εδω μιλάμε οτι κάποιοι θέλουν διανυκτέρευση...τα βλεπ'ς?!?!!? Ασε τα μισαωρα και ξεκινα τα δυωρα
...οταν αρχισουν να ζητανε με τον μηνα, να δω τι θα κανεις??!?!?!...δεν παίζουν μισάωρα πια χαχαχαχαχα εδω μιλάμε οτι κάποιοι θέλουν διανυκτέρευση
Είσαι και πέφτουλας εκτός από πουτανιάρης!!??Τι σεξυ γυναικάρα έχω!!!
Πέρα από την πλάκα, άμα σε έβλεπα έξω θα σου την έπεφτα!!!
Είδες το αγόρι μου, κάνει τσαχπινιες χαχαχαχαχαΕίσαι και πέφτουλας εκτός από πουτανιάρης!!??
Πέφτω από τα σύννεφα!!
Αν και πλέον σπανίως κάνω μισάωρα, για λίγο ακόμη θα τα κρατήσω..όταν τα σταματήσω εντελώς ,θα ενημερώσω εδω ματιά μου...Τα μισαωρα ισχύουν?
Καλή εβδομάδα όμορφη κυρία.!!!!Αν και πλέον σπανίως κάνω μισάωρα, για λίγο ακόμη θα τα κρατήσω..όταν τα σταματήσω εντελώς ,θα ενημερώσω εδω ματιά μου...
Παω να ετοιμαστώ τώρα,θα σας δω μετα παλι ,φιλάκια!
Ο σωστός ο πουτανιαρης είναι και μεγάλος πεφτουλας!!!Είσαι και πέφτουλας εκτός από πουτανιάρης!!??
Πέφτω από τα σύννεφα!!
Είμαι τσαχπινογαργαρλιαρης!!!Είδες το αγόρι μου, κάνει τσαχπινιες χαχαχαχαχα
Ψάχνεις κάτι στα 4;;;;Μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις;;;Καλημερουδια στ αγόρια μου!
5 φορες την ωραΘέλουν να με χορτάσουν κάποια αγόρια κι απ ότι διακρίνω με όσους από σας έχω βρεθεί 2 ωρο και, εχω περάσει σούπερ..!!!
Καλή εβδομάδα !Καλή εβδομάδα όμορφη κυρία.!!!!
Σωστά !5 φορες την ωρα
10 στο δύωρο.
Σωστά;