Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 8.344
- Πόντοι
- 2.046
Είμαι άβγαλτος.. θα γίνεις δασκάλα μου ;...οποιος είναι μαζί μου θα τον λιώσω στην πίπα !!!!!
Είμαι άβγαλτος.. θα γίνεις δασκάλα μου ;...οποιος είναι μαζί μου θα τον λιώσω στην πίπα !!!!!
Ελα μωρε, μια ζωη την εχουμεΝτροπή βρε, μην λες τέτοια...!!
Α δεν παίζω .... Θέλω και εγώ αναμνηστικό!!! Αχαχαχαχαχαχ@kontolagnos & @Ptr1st ,δεν ξέρω αν το πήρε κειμήλιο, εγω πάντως το δίνω και μόνη μου, δεν ρχω τέτοια θέματα χαχαχαχαχα!
εχεις ωραιο σωμα μωρο μου.Να βάλω και μια με τ αθλητικά μου...ντυμένη!!
(Σορυ που δεν απαντώ πολυ ,εχω τρομερή δουλειά σήμερα!!)
Διαβάζω όμως όλα τα όμορφα που μου γράφετε ,ένα φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα στέλνω!!
Θύμησε μου να σου δωσω ένα στρινγκ μου τοτε την επόμενη φορά μας... .Α δεν παίζω .... Θέλω και εγώ αναμνηστικό!!! Αχαχαχαχαχαχ
Ευχαριστώ αγόρι..πρώην αθλήτρια και καλή ζωή..οι αιτίες του καλού σώματος ...εχεις ωραιο σωμα μωρο μου.
φαινεται εχεις καλο σωμα,εισαι και καλος χαρακτηρας και με καλο σωμα.Ευχαριστώ αγόρι..πρώην αθλήτρια και καλή ζωή..οι αιτίες του καλού σώματος ...
Την επόμενη φορά θα έχει φούστα και δεν θα προλάβεις να την βγάλεις !!! ΑχαχαχαχαχαχαχαχαΘύμησε μου να σου δωσω ένα στρινγκ μου τοτε την επόμενη φορά μας... .
Γενικά είμαι έξω καρδιά ,αληθινή στα πάντα & δοτική. Φυσικα είναι να μην στράβωσω με κάποιον(σπάνια να τύχει γιατί δεν προκαλούμαι εύκολα) ,αν τύχει όμως, εκει γινεται αυτοματως" εχθρός μου "ο άλλος και για πάντα ,δεν συγχωρώφαινεται εχεις καλο σωμα,εισαι και καλος χαρακτηρας και με καλο σωμα.
Κορμάρα και κουκλάρα
ενταξει λογικο ειναι αυτο αμα ο αλλος σου κανει κατι λογικο ειναι να του κρατας μουτρα.Γενικά είμαι έξω καρδιά ,αληθινή στα πάντα & δοτική. Φυσικα είναι να μην στράβωσω με κάποιον(σπάνια να τύχει γιατί δεν προκαλούμαι εύκολα) ,αν τύχει όμως, εκει γινεται αυτοματως" εχθρός μου "ο άλλος και για πάντα ,δεν συγχωρώ
Καλώς τ αγόρι μου.. !!Κορμάρα και κουκλάρα
Αληθινή κι ντομπρα εξήγηση..Γενικά είμαι έξω καρδιά ,αληθινή στα πάντα & δοτική. Φυσικα είναι να μην στράβωσω με κάποιον(σπάνια να τύχει γιατί δεν προκαλούμαι εύκολα) ,αν τύχει όμως, εκει γινεται αυτοματως" εχθρός μου "ο άλλος και για πάντα ,δεν συγχωρώ
εδω δειχνεις ακομα πιο λεπτη απο αυτη με τα αθλητικα,κουκλαρα.
Στεγνή είμαι, 1.70 ύψος, 59/60κιλαεδω δειχνεις ακομα πιο λεπτη απο αυτη με τα αθλητικα,κουκλαρα.
πολυ αδυνατη εισαι και ποσο μαλλον για τη ηλικια σου 45 ειχες πει,μιλαμε σωμα τετοιο 20αρες δε εχουν,εγω ειμαι 23Στεγνή είμαι, 1.70 ύψος, 59/60κιλα
Και με κωλαράκι πέτρα.. Να το λες μη ντρέπεσαιΣτεγνή είμαι, 1.70 ύψος, 59/60κιλα
Τέτοια λες και μας τελειώνειςΚαλώς τ αγόρι μου.. !!
...πάντα ξηγα και ντομπρα...εντωμεταξυ σιχαίνομαι ξεκαθαρα την γυναίκα την ανασφαλή/μίζερη/ζηλιάρα και τον ανδρα κουτσομπολη /κωλοτουμπα/κακομοίρη..Οτιδήποτε άλλο, τ αφήνω στην άκρη για πλακα, αδιαφορώ, όταν δω όμως τέτοια χαρακτηριστικά σε άτομα, αγριεύω ρε αγόρια...Αληθινή κι ντομπρα εξήγηση..
Τον Απρίλη στα 46 θα μπω παρακαλώ!!πολυ αδυνατη εισαι και ποσο μαλλον για τη ηλικια σου 45 ειχες πει,μιλαμε σωμα τετοιο 20αρες δε εχουν,εγω ειμαι 23