Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Μακριά δάχτυλα διακρίνω;Στεγνή είμαι, 1.70 ύψος, 59/60κιλα
Δηλ για μεγάλα εργαλεία;
Που δεν έχουμε όλοι;
Μακριά δάχτυλα διακρίνω;Στεγνή είμαι, 1.70 ύψος, 59/60κιλα
Άγρια πρέπει να είσαι ακόμα πιο καυλα...πάντα ξηγα και ντομπρα...εντωμεταξυ σιχαίνομαι ξεκαθαρα την γυναίκα την ανασφαλή/μίζερη/ζηλιάρα και τον ανδρα κουτσομπολη /κωλοτουμπα/κακομοίρη..Οτιδήποτε άλλο, τ αφήνω στην άκρη για πλακα, αδιαφορώ, όταν δω όμως τέτοια χαρακτηριστικά σε άτομα, αγριεύω ρε αγόρια...
Δεν κατάλαβα ρε αγορι σορυ αν έχω μακριά δάχτυλα;Ναι στα χέρια και στα πόδια, αλλα τα εργαλεία που κολλάνε, ειμαι κ ξανθιά γμτ χαχαχαΜακριά δάχτυλα διακρίνω;
Δηλ για μεγάλα εργαλεία;
Που δεν έχουμε όλοι;
Η εμπειρία φαίνεται Τζο...Τον Απρίλη στα 46 θα μπω παρακαλώ!!
Καλέ εσυ εισαι πιπίνι..ελα στην θεία Τζο να σε φάει ολόκληρο μια χαψιά θα σε κάνω χαχαχαχαχαχα!
LOL ο καθένας λέει τον πόνο του, μην ανησυχείς.Δεν κατάλαβα ρε αγορι σορυ αν έχω μακριά δάχτυλα;Ναι στα χέρια και στα πόδια, αλλα τα εργαλεία που κολλάνε, ειμαι κ ξανθιά γμτ χαχαχα
Μην με προκαλείς και βάλω κανα κλιπακι από αγώνα μου να με δεις να είμαι μπλε γωνία και η άλλη στην κόκκινη έτρεμε η δολια, πριν αρχίσουμε, εγω ηδη είχα 10/11 αγώνες κι αυτη 2/3 και μου την δώσανε να την βάλω λιγο στα κόλπα*παράγκα δλδ παιχνίδι,χαχαχαχα δεν θα την χτυπούσα μωρε,σημεία θα έβρισκα χαλαρά, αλλα δεν το ήξερε και είχε ζαλιστεί πριν την ακουμπήσω χαχαχαχα πωπω τι θυμήθηκα ποσα χρόνια πίσω ..!!!Άγρια πρέπει να είσαι ακόμα πιο καυλα
Λογικό στην ηλικία μου αγορι ..εμπειρικά τα κάνω όλα..και απολαμβάνω/απολαμβάνουν..Η εμπειρία φαίνεται Τζο...
Εγώ λίγο κωλαράκι να πάρω θέλω... μη φάω και ξύλο ο κακόμοιρος...Μην με προκαλείς και βάλω κανα κλιπακι από αγώνα μου να με δεις να είμαι μπλε γωνία και η άλλη στην κόκκινη έτρεμε η δολια, πριν αρχίσουμε, εγω ηδη είχα 10/11 αγώνες κι αυτη 2,3 και μου την δώσανε να την βάλω λιγο στα κόλπα*παράγκα δλδ παιχνίδι,χαχαχαχα δεν θα την χτυπούσα μωρε,σημεία θα έβρισκα χαλαρά, αλλα δεν το ήξερε και είχε ζαλιστεί πριν την ακουμπήσω χαχαχαχα πωπω τι θυμήθηκα ποσα χρόνια πίσω ..!!!
Ναι ρε συ να μπαίνεις να λες ότι θες άνετα, τον καημό σου τον πόνο σου ,όλοι το ίδιο κάνουμε χαχαχαχαχαχαχαχα!LOL ο καθένας λέει τον πόνο του, μην ανησυχείς.
Εκτος ρινγκ δεν έχω δείρει ακομη..μην φοβάσαι..Εγώ λίγο κωλαράκι να πάρω θέλω... μη φάω και ξύλο ο κακόμοιρος...
Μου έφυγε ένα βάρος... Τώρα μόνο καυλαΕκτος ρινγκ δεν έχω δείρει ακομη..μην φοβάσαι..
Εγώ θα τις φάω πρώτος αδέρφια μην αγχώνεστε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕκτος ρινγκ δεν έχω δείρει ακομη..μην φοβάσαι..
Γιατι βρε,ήμουν άγρια προχθές μαζί σου;;Καλα αν πεις η κάνεις λαλακια δεν σου εγγυούμαι για τπτ χαχαχαχαχα !!!Εγώ θα τις φάω πρώτος αδέρφια μην αγχώνεστε αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Άγρια όχι όχι μόνο καύλα σκέτη καύλα !!!!Γιατι βρε,ήμουν άγρια προχθές μαζί σου;;Καλα αν πεις η κάνεις λαλακια δεν σου εγγυούμαι για τπτ χαχαχαχαχα !!!
Ωραια περασαμε ρε καυλιαρικο αγόρι.. θα σου κάνω αλλά κόλπα την επόμενή φορα...
Καλα το πας, ετσι θα λες για να την γλυτώσεις Χαχαχαχαχαχαχαχα μπέμπη μου εσυ!!Άγρια όχι όχι μόνο καύλα σκέτη καύλα !!!!
Έλα στη ζεστή παρέα μας κούκλαΕιπα του μικρού οτι τρωω πιπίνια,διάβασε και για ξύλο, έφυγε τρέχοντας πωπω χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τέλος τα ραντεβού για σημερα, πριν λίγο τελείωσα,να σας δω λίγο να τα πούμε (να τσιμπήσω κ κάτι παράλληλα)
Στις ζεστες πουτσες σας θέλω να ερθω....αχ αχ αχ!!!Έλα στη ζεστή παρέα μας κούκλα
Και εμείς αυτό θέλουμε καυλαΣτις ζεστες πουτσες σας θέλω να ερθω....αχ αχ αχ!!!
χαχα θα περασω τελεια ειμαι συγουρος διαβαζω τα καλυτερα για σενα εδω σε κριτικεςΤον Απρίλη στα 46 θα μπω παρακαλώ!!
Καλέ εσυ εισαι πιπίνι..ελα στην θεία Τζο να σε φάει ολόκληρο μια χαψιά θα σε κάνω χαχαχαχαχαχα!