'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 508
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξεκίνησε όμορφα η εβδομάδα σας με όνειρα τρελά...Καλημερούδια!
Με μια φωτο για τ αγορια που αγαπούν ποδαράκια και μου ζητούν συχνά
![]()
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξεκίνησε όμορφα η εβδομάδα σας με όνειρα τρελά...Καλημερούδια!
![]()
Αυτή η φώτο, ειναι σαν να βγήκε για σένα..Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξεκίνησε όμορφα η εβδομάδα σας με όνειρα τρελά...![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο!Αυτή η φώτο, ειναι σαν να βγήκε για σένα..!
Αυτο που το πας?!Ακόμα μια φορά με τη Τζο … Θα τολμήσω να πω καλύτερη από την προηγούμενη περισσότερη ένταση πολύς ιδρώτας και άλλα υγρά … Η γυναίκα είναι ανεξάντλητη και ευρηματική … Για άλλη μια φορά ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία !!!
Τι τέλεια δάχτυλα Θεά μου! Πόσο θα ήθελα να τα λατρέψω... Και αυτή η ραφή του καλσόν με στέλνει αδιάβαστο. Από το πρωί δεν κάνω άλλη δουλειά, κοιτάω τη φωτογραφία σου.Καλημερούδια!
![]()
Καλησπέρα μωρόΕυχαριστώ!Ενα όμορφο βράδυ σε όλους μας![]()
Θελουμε και χωρις καλτσεςΚαλημερούδια!
![]()
Καλησπέρα μαγευτική ομορφιάΚαλημερούδια!
![]()
κωλο-λεει η φαση !!!! χαχαα
Δλδ πως να μην θες αυτή την θέα στα 4Καλημερούδια στ αγόρια
Σαββατοκύριακο δεν θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Ακόμα έχω την γεύση σου και την μυρωδιά σου πάνω μου !!!Καληνύχτα στ αγόρια μου ,με όνειρα πονηρα
![]()
...ήσουν υπέροχος ..σε όλα σουΑκόμα έχω την γεύση σου και την μυρωδιά σου πάνω μου !!!
Ακριβώς έτσι:Οι δωρικοί κίονες που λέγαμε....
![]()
τους έχω και σε άλλη έκδοση: ... ιωνικούς
![]()
Είτε έτσι είτε αλλιώς η κάβλα χτυπάει κόκκινο.
Ο Κούρος Της Καύλας....Καληνύχτα στ αγόρια μου ,με όνειρα πονηρα
![]()
Και ο Θεός έπλασε τη Καυλαααα...Να πω την καλησπερα μου!
![]()
Να χωσω το γλωσσακι και να μου ανοιγοκλείνεις σουφρακι πιπινακι μου..Λοιπόν αγόρια μου γλυκα ,πήρα το οκ κι από Dr, ξεκουραστηκα κιόλας,απ αύριο διαθέσιμη μεσημέρι και μετά και φυσικά για κάποιες μέρες λίγο πιο χαλαρά τα ραντεβού(οι καυλες σταθερες κι αμείωτες!)
Επίσης δεν δίνουμε σφαλιάρες δυνατές στο κωλι για λίγες μέρες ακόμη
![]()
ΠιπινΑκι μου, πιπινΑκι μου...Αγόρια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις τοσες κλήσεις σας για ραντεβού, αλλά το πάω χαλαρά για λιγο ακομη..για να χει νοστιμαδα
(Όλα θέλουν τον χρόνο τους)
![]()
Της Αγίας Καυλας.. Βοήθεια μας.. Λιώνω ωωω.![]()
Καλή Χρονιά Θεάρα, γυναικάρα και όλα τα εις -άρα!
Όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου.
Ευχαριστούμε που υπάρχεις!![]()