Καλή ξεκούραση ΤζοαναΩωω!!Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι μου!

Καλή ξεκούραση ΤζοαναΩωω!!Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι μου!
Ευχαριστώ!Ενα όμορφο βράδυ σε όλους μαςΚαλή ξεκούραση Τζοανα![]()
Μην ανεβάσεις καμιά φώτο...να πάμε ήρεμοι για ύπνο...Buonanotte bellaΕυχαριστώ πολύ,ένα όμορφο βράδυ σε όλους μας![]()
...έβαλα βυζάκια το πρωί.. αύριο θα βάλω κωλαρακι(φρέσκια φώτο ),άρα κοιμηθείτε ήσυχοιΜην ανεβάσεις καμιά φώτο...να πάμε ήρεμοι για ύπνο...Buonanotte bella
Αχ με θαμπώσατε για ακόμη μια φορά με αυτό το θεσπέσιο κορμίΚαλημερούδια στ αγόρια
Σαββατοκύριακο δεν θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Αγαπητε κύριε μου ,καλημέρα να είστε καλάΑχ με θαμπώσατε για ακόμη μια φορά με αυτό το θεσπέσιο κορμί. Την καλημέρα μου στην όμορφη και καυλιάρα μου Κυρία.
Λίγες μέρες ανάπαυλας για αυτόν τον υπέροχο πάτο και για μια μοναδική ΚυρίαΚαλημερούδια στ αγόρια
![]()
...πόσα χρόνια σε ξέρω, και πάντα τόσο Κύριος (με τον δικο σου μοναδικό πικάντικο λογο!)Λίγες μέρες ανάπαυλας για αυτόν τον υπέροχο πάτο και για μια μοναδική Κυρία
Καλησπέρα αστέριΚαλημερούδια στ αγόρια
![]()
Ωχ, πως βγει το σ/κ;Σαββατοκύριακο δεν θα ειμαι διαθέσιμη!
![]()
Καλησπέρα αγορι μου!Καλησπέρα αστέρι
Εχω δουλειές το σ/κ να κανω,θα σας βάλω βίντεο αρχειου (να παίζετεΩχ, πως βγει το σ/κ;
Καλησπέρα αγορι μου!
Θα σας βάλω βίντεο από αρχείοέχω δουλειές weekend να κάνω!
Πως μας σκέφτεσαι ρε κορίτσιΚαλησπέρα αγορι μου!
Εχω δουλειές το σ/κ να κανω,θα σας βάλω βίντεο αρχειου (να παίζετε)
Τι θα κανεις καλε. Θα κουρεψεις το γκαζόν;Εχω δουλειές το σ/κ να κανω,
...ναι, και μετα θα καθαρίσω την πισίναΤι θα κανεις καλε. Θα κουρεψεις το γκαζόν;![]()
Αν πατήσεις στο προφιλ μου(μηνύματα προφιλ),έχω βάλει τσοντούλεςΠως μας σκέφτεσαι ρε κορίτσι![]()
Λατρεία !!!!!...Να δώσω την καλησπέρα μου στ αγόρια...!
![]()
Έτσι ακριβώς είσαι στο μυαλό μου !!!! Πάντα γοητευμένος !!Καλημερούδια στ αγόρια
![]()
Εχει και καμια περιπέτεια με τον Τσακ Νορις;Αν πατήσεις στο προφιλ μου(μηνύματα προφιλ),έχω βάλει τσοντούλες![]()
Κοπελα μου ομορφη !! εισαι η Ε Μ Υ του ερωτα με αρχη της ημερας τον κωλο ,πως να μην παει καλα η ημερα !!! εξ αλλου το εχουμε πει οτι το μουνι του μελοντος ειναι ο ΚΩΛΟΣ .....εμ,πως θα πάει καλά η μέρα χωρίς κώλο?!![]()