kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.551
- Πόντοι
- 6.256
ΑαααααΚαλησπέρα
![]()
Φαντάζομαι, κοιλιά μάρμαρο ε;
ΑαααααΚαλησπέρα
![]()
...αμε,γι αυτό την κάνω μόστραΑααααα
Αααααα
Φαντάζομαι, κοιλιά μάρμαρο ε
Την είχα πάρει πριν καιρό κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.Καυλιαρικες καληνυχτες ..
Διαθέσιμη αύριο 13:00 και μετα.
![]()
ΤρελαίνομαιΚαλησπέρα
![]()
...καλώς την αδυναμία μου ..!!Τρελαίνομαι
Καλώς σε βρήκα όμορφη κυρία μου...καλώς την αδυναμία μου ..!!
Α!!!...αμε,γι αυτό την κάνω μόστρα![]()
Δεν μπορώ να ξέρω ποιός είσαι μάτια μου ,αλλά χαίρομαι πολύ που περασες καλά!Την είχα πάρει πριν καιρό κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.
Τώρα θα προσπαθήσω να την ξαναπάρω που επέστρεψα Ελλάδα
αντε δωσε κανενα δωρακι παλι...είμαι η μόνη που για χρόνια έδινα δωρα,ως μια μικρή ανταπόδοση στους πελάτες..
Όταν υπάρξει χρόνος & διάθεση ,ίσως κατι κάνω πάλι..
*μάλλον αξίζω ως επαγγελματίας έχοντας τόσους ευχαριστημένους πελάτες ,εξου κι ο ντορος..
Έχει ο Κωτσοβολος κάτι καλές προσφορέςαντε δωσε κανενα δωρακι παλι
εστω μια προσφορα γνωριμιας
Είσαι δώρο για μας και μόνο που υπάρχεις!Έχει ο Κωτσοβολος κάτι καλές προσφορές![]()
Και το πλαίσιο.. Εχει μπει δυνατά στο παιχνίδι προσφορών.....!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχει ο Κωτσοβολος κάτι καλές προσφορές![]()
Το "διάσημο", πλέον, ασανσέρ! Αδυναμία και φετίχ μου, η μαύρη γόβα! Καύλα!Την καλημέρα μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
Εγκρίνω και επαυξάνω!..και είσαι ενα από τα πολύ αγαπημένα αγόρια μου!!
Ποσο τυχερή νιώθω που στην μέχρι τώρα πορεία μου έχω να θυμάμαι μονο υπέροχα ραντεβού (κι ελάχιστα αποτυχημένα..)
Επιτυχημένο ραντεβού για μένα είναι αυτό που συνδυάζει καυλα αλλά και σεβασμό μεταξύ των παρτενερ..κάτι που έχω πάρει και δώσει στον υπέρτατο βαθμό!
....κι εσείς οι αγαπημένοι πελάτες μου είστε ιδιαίτεροι για μέναΕίσαι δώρο για μας και μόνο που υπάρχεις!![]()
Ω ναι το ξέρω καλά αγαπημένε μου!!Το "διάσημο", πλέον, ασανσέρ! Αδυναμία και φετίχ μου, η μαύρη γόβα! Καύλα!
Εξαιρετικό outfit! Έτσι πρέπει να εμφανίζεται μία κυρία στο ραντεβού. Γιατί μου έχει τύχει να έρθει η κοπέλα με φουστανάκι λαϊκής ΄ή και με φόρμα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εμάς.Καλησπέρα
![]()
...γενικά δεν είμαι της υπερβολής..Μ αρέσει τ απλό ντύσιμο και λίγο σέξι.. πιστεύω μια γυναίκα που έχει ένα προσωπικό στυλ και το τηρεί, πάντα θα είναι κομψή!Εξαιρετικό outfit! Έτσι πρέπει να εμφανίζεται μία κυρία στο ραντεβού. Γιατί μου έχει τύχει να έρθει η κοπέλα με φουστανάκι λαϊκής ΄ή και με φόρμα. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εμάς.
Πότε θ σε πετυχω στο ασανσέρ να σε χαρώ !!!Αααααα
Γενικά το προσεγμένο ντύσιμο είναι αρκετό νομίζω. Να αισθανθεί και ο πελάτης πως αφιέρωσες λίγο χρόνο. Άλλωστε, το παιγνίδι - φαντασίωση ξεκινάει με το που ανοίγει η πόρτα. Για την ακρίβεια, με το που θα ακουστούν τα βήματα στο διάδρομο......γενικά δεν είμαι της υπερβολής..Μ αρέσει τ απλό ντύσιμο και λίγο σέξι.. πιστεύω μια γυναίκα που έχει ένα προσωπικό στυλ και το τηρεί, πάντα θα είναι κομψή!
Σ ευχαριστώ πολύ για την φιλοφρόνηση![]()
Αλλα δεν νομιζω να σε καταφερω . To old.Πότε θ σε πετυχω στο ασανσέρ να σε χαρώ !!!