Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.818
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ αγόρια μου..
Γυναικάρα!!!Την καληνύχτα μου
![]()
ακριβώς αυτό! είχα "ατυχηματα" για αυτό και ρωτησα την expert για να μάθω το πώς το κάνει και είναι πάντα καθαρή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εντός της ημέρας. Ποιο είναι το μυστικό δηλαδή να μαθαίνουμε και κάτι ρε παιδιά εδώ!....τα θεωρώ δεδομένα κι απαραίτητα Thanasi μου αυτά,δεν τα διαπραγματεύομαι!
Υποθέτω τ αγορι έτσι όπως έθεσε τις απορίες του,είχε προηγούμενα ατυχήματα από παρτενέρ, και ρώτησε εμένα ως πιο έμπειρη ,αλλα και διαβάζοντας τις εμπειρίες των αγοριων, οτι ειμαι παντα καθαρη ενώ κάνω αναλ συχνά.
Σε φιλώ γλυκά..
.....μα είναι δυνατόν ν αντισταθώ οταν πετάγονται μπροστά μου?!Αφού με ξέρεις χεχεχε!
Καλημέρα, θα τα πούμε αγάπη Μου απόγευμα στο ξενοδοχείο μάλλονΝα έχετε ένα όμορφο βράδυ αγόρια μου..
![]()
Αστέρι μου εσύΓυναικάρα!!!
Καλησπέρα έρωτα να βρω χρόνο πρωί να σε συναντήσω..
Ναι αγοριΚαλησπέρα έρωτα να βρω χρόνο πρωί να σε συναντήσω..
Εκθαμβωτική όπως πάνταΤην καληνύχτα μου
![]()
ΕυχαριστώΕκθαμβωτική όπως πάντα
Τσαχπινιά χαχαχαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαπη μου εσυ..
Αυτό εννοούσα κάποιες σελίδες πιο πίσω όταν έλεγα ΦΙΝΕΤΣΑ !!!Καλησπέρα
![]()
Καλησπέρα αγαπημένη Jo.Καλησπέρα
![]()
ΥπέροχηΤην καλημέρα μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
Αχχχ αυτό το υπέροχο λακούβα κι ΚΑΥΛΑ κάθαρμα μου!!!!!Να πω την καλησπερα μου!
![]()
ΔΥΝΑΜΗ!!!!Καλό βράδυ στ αγόρια μου!
![]()
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΤην καλημέρα μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΟΥΚαλησπέρα
![]()
Ευχαριστώ πολύΑυτό εννοούσα κάποιες σελίδες πιο πίσω όταν έλεγα ΦΙΝΕΤΣΑ !!!
Καλησπέρα αγαπημένε μου!Καλησπέρα αγαπημένη Jo.
Απλά υπέροχη, σεξουαλική...
Harry μου..Υπέροχη!
...λιώνω οταν με λες κάθαρμα σου...!Αχχχ αυτό το υπέροχο λακούβα κι ΚΑΥΛΑ κάθαρμα μου!!!!!
...είμαι η μόνη που για χρόνια έδινα δωρα,ως μια μικρή ανταπόδοση στους πελάτες..ειμαι σχετικα νεο μελος αλλα βλεπω πως γινεται μεγαλος ντορος σ αυτο το νημα -καθησα και διαβασα πολλες σελιδες πριν σχολια και αναρτησεις . μαλλον αξιζει η κοπελα που καταλαβα πως ειναι και λαρτζ τυπακι αν και δυστυχως σταματησε τα δωρακια πλεον
Δωσε και καμια συνταγούλα καλέ,,επίσης τρωω κανονικα μες στην μερα,αλλα σωστά κι υγιεινά, ώστε το έντερο να λειτουργεί ρολόι!