Xwnakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 441
Ο Κούρος Της Καύλας....Καληνύχτα στ αγόρια μου ,με όνειρα πονηρα
![]()
Ο Κούρος Της Καύλας....Καληνύχτα στ αγόρια μου ,με όνειρα πονηρα
![]()
Και ο Θεός έπλασε τη Καυλαααα...Να πω την καλησπερα μου!
![]()
Να χωσω το γλωσσακι και να μου ανοιγοκλείνεις σουφρακι πιπινακι μου..Λοιπόν αγόρια μου γλυκα ,πήρα το οκ κι από Dr, ξεκουραστηκα κιόλας,απ αύριο διαθέσιμη μεσημέρι και μετά και φυσικά για κάποιες μέρες λίγο πιο χαλαρά τα ραντεβού(οι καυλες σταθερες κι αμείωτες!)
Επίσης δεν δίνουμε σφαλιάρες δυνατές στο κωλι για λίγες μέρες ακόμη
![]()
ΠιπινΑκι μου, πιπινΑκι μου...Αγόρια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις τοσες κλήσεις σας για ραντεβού, αλλά το πάω χαλαρά για λιγο ακομη..για να χει νοστιμαδα
(Όλα θέλουν τον χρόνο τους)
![]()
Της Αγίας Καυλας.. Βοήθεια μας.. Λιώνω ωωω.![]()
Καλή Χρονιά Θεάρα, γυναικάρα και όλα τα εις -άρα!
Όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου.
Ευχαριστούμε που υπάρχεις!![]()
Ααασχχχχ Να Ήμουν ο καθρέφτης...Καλημέρα στ αγόρια μου..
![]()
Πέθανέ μας!Οι δωρικοί κίονες που λέγαμε....
![]()
τους έχω και σε άλλη έκδοση: ... ιωνικούς
![]()
Είτε έτσι είτε αλλιώς η κάβλα χτυπάει κόκκινο.
...το γνωρίζω καλά αγαπημένε μου!Ακριβώς έτσι:
α. δεν ξέρω ποιά να διαλέξω
β. η καύλα που μας προκαλείς βαράει πάντα κόκκινο...
Ψοφάω για γυναίκες τόσο σίγουρες για τον εαυτό τους!
...είμαι άτακτηΠέθανέ μας!
...αχ τρελαίνομαι!Να χωσω το γλωσσακι και να μου ανοιγοκλείνεις σουφρακι πιπινακι μου..
...με χαρά να την στήσω!Δλδ πως να μην θες αυτή την θέα στα 4
Δεν έχω λόγια για αυτό το σκέρτσο. Ότι λάμπεις κάθε μέρα κάθε στιγμή είναι δεδομένο.Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που τηλ και μου αφήνουν μηνύματα για ραντεβού, με τιμά και το εκτιμώ, αλλά η απόφαση μου να μην πολυ δέχομαι νέους πελάτες(πλην κάποιων εξαιρέσεων όπως έχω ήδη δηλώσει)παραμένει,κι όχι λόγω παραξενιάς,απλα δεν θέλω να ρισκάρω το να συναντήσω κάποιον που δεν θα περάσω καλά (το ένστικτο μου είναι σχεδόν αλάνθαστο μετά από τόσα χρόνια..)
Φιλάκια πολλά
![]()
Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που τηλ και μου αφήνουν μηνύματα για ραντεβού, με τιμά και το εκτιμώ, αλλά η απόφαση μου να μην πολυ δέχομαι νέους πελάτες(πλην κάποιων εξαιρέσεων όπως έχω ήδη δηλώσει)παραμένει,κι όχι λόγω παραξενιάς,απλα δεν θέλω να ρισκάρω το να συναντήσω κάποιον που δεν θα περάσω καλά (το ένστικτο μου είναι σχεδόν αλάνθαστο μετά από τόσα χρόνια..)
Φιλάκια πολλά
![]()
...επιλέγω πιο "αυστηρά "μάτια μου, όχι καθόλου ,έχουν γράψει νέα άτομα που με είδαν..όπως επίσης μπορεί να μην δεχθώ ξανά κι άτομα που εχω δει ήδη για δικούς μου λόγους..Καλησπέρα...δηλαδή εμείς οι βόρειοι να μην κάνουμε όνειρα???
Με τρόπο πες το...θα το αντέξω...έτσι πιστεύω...
Ευχαριστώ πολύ αγοράκι μου!Δεν έχω λόγια για αυτό το σκέρτσο. Ότι λάμπεις κάθε μέρα κάθε στιγμή είναι δεδομένο.
Τυχεροί αυτοί που συνεχίζουν και σε έχουν κοντά τους.![]()
Για γλυψιμο και χύσιμοΚαλημερούδια!
Με μια φωτο για τ αγορια που αγαπούν ποδαράκια και μου ζητούν συχνά
![]()
Σωστό.Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που τηλ και μου αφήνουν μηνύματα για ραντεβού, με τιμά και το εκτιμώ, αλλά η απόφαση μου να μην πολυ δέχομαι νέους πελάτες(πλην κάποιων εξαιρέσεων όπως έχω ήδη δηλώσει)παραμένει,κι όχι λόγω παραξενιάς,απλα δεν θέλω να ρισκάρω το να συναντήσω κάποιον που δεν θα περάσω καλά (το ένστικτο μου είναι σχεδόν αλάνθαστο μετά από τόσα χρόνια..)
Φιλάκια πολλά
![]()
...ακούγεταιΣωστό.
Ο μαλάκας ' φαίνεται '
Αν μου δώσει το οκ ο παρτενέρ θα το βάλω!Καλησπέρα βασίλισσα! Αναμένουμε και το βιντεάκι με τον ήχο ...Καλή εβδομάδα να έχεις
Very sexyΈνα ευχαριστώ στα παιδιά που τηλ και μου αφήνουν μηνύματα για ραντεβού, με τιμά και το εκτιμώ, αλλά η απόφαση μου να μην πολυ δέχομαι νέους πελάτες(πλην κάποιων εξαιρέσεων όπως έχω ήδη δηλώσει)παραμένει,κι όχι λόγω παραξενιάς,απλα δεν θέλω να ρισκάρω το να συναντήσω κάποιον που δεν θα περάσω καλά (το ένστικτο μου είναι σχεδόν αλάνθαστο μετά από τόσα χρόνια..)
Φιλάκια πολλά
![]()
Δλδ τα κριτήρια για να διαλέξεις κάποιον ποια ειναι;Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που τηλ και μου αφήνουν μηνύματα για ραντεβού, με τιμά και το εκτιμώ, αλλά η απόφαση μου να μην πολυ δέχομαι νέους πελάτες(πλην κάποιων εξαιρέσεων όπως έχω ήδη δηλώσει)παραμένει,κι όχι λόγω παραξενιάς,απλα δεν θέλω να ρισκάρω το να συναντήσω κάποιον που δεν θα περάσω καλά (το ένστικτο μου είναι σχεδόν αλάνθαστο μετά από τόσα χρόνια..)
Φιλάκια πολλά
![]()
Πολλά λογια & άσκοπη καυλανταΔλδ τα κριτήρια για να διαλέξεις κάποιον ποια ειναι;