...και με αποκάλεσε βασίλισσα της πίπας μωρο..κι αυτό τ αγορι!!
Παιρνω τον τίτλο επάξια;!!!
Long live the queen!
...και με αποκάλεσε βασίλισσα της πίπας μωρο..κι αυτό τ αγορι!!
Αχ ,εσυ με βλέπεις γυμνή οταν έρχεσαι μωράκι...Το σεξυ γυναικάρα έχω!!!
Πέρα από την πλάκα, άμα σε έβλεπα έξω θα σου την έπεφτα!!!
Εννοείται!!!...και με αποκάλεσε βασίλισσα της πίπας μωρο..κι αυτό τ αγορι!!
Είμαι υπέροχα όχι διώξε τα παιδιά και είναι όλο μυς θα χάσουμε τη Jo αχαχαχαχαχαχαχαχΕισαι καλα τελικα;
Αδικα ειδοποιησαμε την ΕΜΑΚ;
Για να έχουμε καλό ερώτημα, όταν λέμε γκαρνταρόμπα, τί εννοούμε? Μόνο εσώρουχα και τέτοια ή και στολές ?....εχω ανανεώσει γκαρνταρόμπα, γιατι τελευταία κάτι άτακτα αγόρια μου σκίζουν τα εσώρουχα...
Το φτιαξασου παει τελεια στην κωλαρα σου αυτο το βρακύ ....
Απλά θεά!!!!...και με αποκάλεσε βασίλισσα της πίπας μωρο..κι αυτό τ αγορι!!
ΑΞΙΑ ΜΩΡΟΟΟΟΟ!!!Αντε, ευκαιρία να γιορτάσουμε τον τίτλο και να δώσω δωράκι παλι Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Είμαι υπέροχα όχι διώξε τα παιδιά και είναι όλο μυς θα χάσουμε τη Jo αχαχαχαχαχαχαχαχ
Ακομη οχι..θέλετε στολές βρε;!!Αντε, να το βάλω στο πρόγραμμα τότε!!Για να έχουμε καλό ερώτημα, όταν λέμε γκαρνταρόμπα, τί εννοούμε? Μόνο εσώρουχα και τέτοια ή και στολές ?
Έχει και το ντύσιμο την χάρη του, αλλά το κυριότερο είναι όταν σε γεύομαι εκεί παθαίνω...Αχ ,εσυ με βλέπεις γυμνή οταν έρχεσαι μωράκι...
Δώσε δώρα στον λαό!!!Αντε, ευκαιρία να γιορτάσουμε τον τίτλο και να δώσω δωράκι παλι Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Άμα έχουμε και στολές .... Πφφφφ θα έρχομαι κάθε μέρα αχαχχαχα μήπως γίνει κανένας σεισμός μην φανταστείς αχαχαχαχαχαχΑκομη οχι..θέλετε στολές βρε;!!Αντε, να το βάλω στο πρόγραμμα τότε!!
Το σωστό είναι (εφόσον δεν έχεις), να τις φέρνει ο κάθε ενδιαφερόμενος και να σου την κάνει και δώρο.Ακομη οχι..θέλετε στολές βρε;!!Αντε, να το βάλω στο πρόγραμμα τότε!!
Ακομη οχι..θέλετε στολές βρε;!!Αντε, να το βάλω στο πρόγραμμα τότε!!
Ναι ναι, γουστάρω!!!Το σωστό είναι (εφόσον δεν έχεις), να τις φέρνει ο κάθε ενδιαφερόμενος και να σου την κάνει και δώρο.
Δεν ξέρω ρε μπρο παίζει να πήγαν λάθος έτσι κι αλλιώς οπότε άστο αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΩχ, αυτο δεν το ειχα σκεφτει.
Πως ακυρωνουμε το αιτημα;
Είναι αμοιβαία τα αισθήματα.Πωπω απαρτία τ αγόρια μου σήμερα, ποιον να πρωτοδώ εδω μέσα!!!ποσο σας αγαπώ μωρε!!!