Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 2.993
- Πόντοι
- 456
Με μεγάλη μου χαρά... Τέτοιος πάτος δεν πρέπει να περάσει ακοκκινιστος....ελα τότε...
Με μεγάλη μου χαρά... Τέτοιος πάτος δεν πρέπει να περάσει ακοκκινιστος....ελα τότε...
λες να το ξεχασα χαχααχαΤο φόρεσα στον 2ο γύρο μας μωρο...σου άρεσε πολύ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καυλιαρη μου εσυ!!
.....ειμαι σίγουρη πως οχι...σκέφτομαι ηδη τι θα φορέσω στο επόμενο ραντεβού μας..χεχεχεχε!!λες να το ξεχασα χαχααχα
.....ειμαι σίγουρη πως οχι...σκέφτομαι ηδη τι θα φορέσω στο επόμενο ραντεβού μας..χεχεχεχε!!
θα ειναι ευχαριστη εκπληξη !!!.....ειμαι σίγουρη πως οχι...σκέφτομαι ηδη τι θα φορέσω στο επόμενο ραντεβού μας..χεχεχεχ
....εχω ανανεώσει γκαρνταρόμπα, γιατι τελευταία κάτι άτακτα αγόρια μου σκίζουν τα εσώρουχα...Των φρονιμων τα παιδια πριν το ραντεβου σκεφτονται τι θα φορεσουν!
Εγω τα φοραω στο λαιμο και γλειφομουνιαζω....εχω ανανεώσει γκαρνταρόμπα, γιατι τελευταία κάτι άτακτα αγόρια μου σκίζουν τα εσώρουχα...
Τι λες τώρα ...με καυλωσες. Σοβαρά ;!!αααα θέλω υλικό ετσι όταν βρεθούμε!!Εγω τα φοραω στο λαιμο και γλειφομουνιαζω
Θα σου τη κλεψω τη κιλοτιτσααα...Τι λες τώρα ...με καυλωσες. Σοβαρά ;!!αααα θέλω υλικό ετσι όταν βρεθούμε!!
....εχω ανανεώσει γκαρνταρόμπα, γιατι τελευταία κάτι άτακτα αγόρια μου σκίζουν τα εσώρουχα...
Έχω δώσει εγω βρακάκια για σουβενίρ. Ουουυυυ!!Α, τα παλιοπαιδα.
Τα παιρνουν για ενθυμια; Χαχαχα!
Έχω δώσει εγω βρακάκια για σουβενίρ. Ουουυυυ!!
Αντε πάω πίσω παλι, εχω λιγη δουλίτσα ομορφιές μου!!!
Αχ εσύ αχ και εγώΑχ εσυ....
Αχαχαχαχαχαχαχαχα έχω δακρύσει από τα γέλια είσαστε θεοί αχαχαχαχαχαχαχαχΣεισμοοοοοςςςς σεισμόοοοοςςςς ....Σεισμός στήν Κατεχάκη μέ επίκεντρο τό κρεβάτι τής jo. Τό εστιακό βάθος από ότι φαίνεται ήταν όλο μέσα.....
Σεισμοοοοοο
Αχαχαχαχαχαχαχαχα έχω δακρύσει από τα γέλια είσαστε θεοί αχαχαχαχαχαχαχαχ
Κάποιος πέρασε καλά!!!One more photo. ..
...και με αποκάλεσε βασίλισσα της πίπας μωρο..κι αυτό τ αγορι!!Κάποιος πέρασε καλά!!!
Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την ανακάλυψη της ηρωικής μου συγκατάθεσης, εκείνη την σεισμική περίοδο κατάφερα να προστατέψω και τα "3" κεφάλια με επιτυχία.Πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος ρέ σύ!!! Δέν είδες πώς κουνιόταν τό κρεβάτι καί ή ντουλάπα? Αλλοίμονο στό καημένο τό παλικάρι πού μέ κίνδυνο τής ζωής του έβαλε το κορμί του γιά νά τήν προφυλάξει γιά νά μήν της έρθει τίποτα στό κεφάλι....ΗΡΩΑΣ.....
Τι σεξυ γυναικάρα έχω!!!
Χαχαχαχα έχουν κέφια σήμερα Κυριακή τ αγόρια μου, ειδες τι αστέρια εχω εδω;!Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την ανακάλυψη της ηρωικής μου συγκατάθεσης, εκείνη την σεισμική περίοδο κατάφερα να προστατέψω και τα "3" κεφάλια με επιτυχία.
Το Ήρωας αν και λίγο too much με κολακεύει ευχαριστώ.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ