Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.935
- Πόντοι
- 4.496
Το εσωρουχο τι το θελες?πετα το να καμαρωσουμε.........Καλημέρα στ αγόρια μου!
Το εσωρουχο τι το θελες?πετα το να καμαρωσουμε.........Καλημέρα στ αγόρια μου!
Duracell, εκεί που οι άλλοι σταματούν η Joanna συνεχίζει...Εγω πάντα αγορι..χεχεχεχε!!
Εμ σέ έμαθα πιά αντροτραγανίστρα μου γλυκιά.... Χαχαχα
Σεισμοοοοοςςςς σεισμόοοοοςςςς ....Σεισμός στήν Κατεχάκη μέ επίκεντρο τό κρεβάτι τής jo. Τό εστιακό βάθος από ότι φαίνεται ήταν όλο μέσα.....Άτακτα τ αγόρια μου και σήμερα εδω μεσα..χαχαχαχα!
Λοιπον, θα δουλέψω σήμερα εφόσον θα εξυπηρετησω& κάποια άτομα σταθερά,απλα 1 ωρίτσα νωρίτερα το λιγότερο να μ ενημερώνετε!
Παω και θα σας δω μετα παλι ..να σας βαλω και κατιτίς απο εχθές...
Σεισμοοοοοςςςς σεισμόοοοοςςςς ....Σεισμός στήν Κατεχάκη μέ επίκεντρο τό κρεβάτι τής jo. Τό εστιακό βάθος από ότι φαίνεται ήταν όλο μέσα.....
Πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος ρέ σύ!!! Δέν είδες πώς κουνιόταν τό κρεβάτι καί ή ντουλάπα? Αλλοίμονο στό καημένο τό παλικάρι πού μέ κίνδυνο τής ζωής του έβαλε το κορμί του γιά νά τήν προφυλάξει γιά νά μήν της έρθει τίποτα στό κεφάλι....ΗΡΩΑΣ.....Για ποσα ριχτερ το κοβεις;
Πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος ρέ σύ!!! Δέν είδες πώς κουνιόταν τό κρεβάτι καί ή ντουλάπα? Αλλοίμονο στό καημένο τό παλικάρι πού μέ κίνδυνο τής ζωής του έβαλε το κορμί του γιά νά τήν προφυλάξει γιά νά μήν της έρθει τίποτα στό κεφάλι....ΗΡΩΑΣ.....
Ναί. Τό έκρυψε στό καταταφύγιο.... Στήν πουτσοφωλιά της τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρας jo....χαχαχαΤο κατω κεφαλι παντως το ειχε βαλει σε ασφαλες σημειο. Χαχαχα!
Κουκλάρα αλλά καί καυλιάρα μου εσύ!!!!
Ειναι αυτο που λέμε κουνημένη φώτοΣεισμοοοοοςςςς σεισμόοοοοςςςς ....Σεισμός στήν Κατεχάκη μέ επίκεντρο τό κρεβάτι τής jo. Τό εστιακό βάθος από ότι φαίνεται ήταν όλο μέσα.....
σου παει τελεια στην κωλαρα σου αυτο το βρακι ....Καλημέρα στ αγόρια μου!
Δύο τινά μπορεί νά συμβαίνουν φίλε μου. Ή τό παιδί κάρφωνε τόσο δυνατά σάν κομπρεσέρ καί κουνιόταν το δωμάτιο και ή κάμερα ή κάποιος τραβούσε καί μέ τό άλλο χέρι βασάνισε το πουλάκι του. Θά κάνω αυτοψία καί έρευνα σέ βάθος. Γιά πές κι εσύ jo?Ειναι αυτο που λέμε κουνημένη φώτο
Μωράρα μου εσυ....
Βαθυ το ρήγμα... Κουνιέμαι......Άτακτα τ αγόρια μου και σήμερα εδω μεσα..χαχαχαχα!
Λοιπον, θα δουλέψω σήμερα εφόσον θα εξυπηρετησω& κάποια άτομα σταθερά,απλα 1 ωρίτσα νωρίτερα το λιγότερο να μ ενημερώνετε!
Παω και θα σας δω μετα παλι ..να σας βαλω και κατιτίς απο εχθές...
Αγοράκι μου!!!Κουκλάρα αλλά καί καυλιάρα μου εσύ!!!!
Το φόρεσα στον 2ο γύρο μας μωρο...σου άρεσε πολύ...σου παει τελεια στην κωλαρα σου αυτο το βρακι ....
Καυλιαρη μου εσυ!!Μωράρα μου εσυ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαθυ το ρήγμα... Κουνιέμαι......
Έτοιμος για κοκκινισμα είναι...Καλημέρα στ αγόρια μου!
....ελα τότε...Έτοιμος για κοκκινισμα είναι...