Λαθος.γοργονα ειναι που μας καυλωνει
Η Τζο δεν ειναι γοργονα και ιδου η αποδειξη.
Ευτυχως δηλαδη. Χαχαχα!
Λαθος.γοργονα ειναι που μας καυλωνει
Με την παγωνιά που έχουμε αυτές τις μέρες το πιο ζεστο μέρος για να ζεσταθείς είναι το καυτό μουνακι και κωλαρακι της τζω. Καλημέρα τζοαννα!Καλημερουδια!
Ποιος θα πηδηξει τη γοργονα?
Η Τζο δεν ειναι γοργονα και ιδου η αποδειξη.
Ευτυχως δηλαδη. Χαχαχα!
Τα καταφέρνεις μια χαρά να μας ανάβεις και ντυμένηΝα βάλω και μια με τ αθλητικά μου...ντυμένη!!
(Σορυ που δεν απαντώ πολυ ,εχω τρομερή δουλειά σήμερα!!)
Διαβάζω όμως όλα τα όμορφα που μου γράφετε ,ένα φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα στέλνω!!
Καλησπέρα μουνάρα....Καλημερουδια!
Μυρίζει θάλασσα το νήμα.Ζαργανα; Ψαρακι και η Τζο;
Χαχαχα!
Πολυ ωραίαΝα βάλω και μια με τ αθλητικά μου...ντυμένη!!
(Σορυ που δεν απαντώ πολυ ,εχω τρομερή δουλειά σήμερα!!)
Διαβάζω όμως όλα τα όμορφα που μου γράφετε ,ένα φιλάκι ξεχωριστά στον καθένα στέλνω!!
Μυρίζει θάλασσα το νήμα.
Ολα φρεσκα ολα φρέσκα
Λοιπόν, σήμερα κατάφερα και εγώ να δω την πριγκίπισσα Jo. Την έκλεισα για μια ώρα στο madison ,και όταν άνοιξε η πόρτα, είδα μια γυναικαρα πολύ πιο όμορφη από ότι περίμενα και έβλεπα στις φωτό. Κάποιοι εδώ, την ονομάζουν βασίλισσα της πίπας και πολύ καλά κάνουν γιατί κανει την καλύτερη πίπα ever, επίσης πήρα και κωλο για πρώτη φορά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ και έχω να πω ότι είναι πεντακάθαρη ΠΑΝΤΟΥ και προς τιμήν της που προσέχει τα πάντα!!
Πριγκίπισσα ετοιμάσου θα γίνω σκλάβος σου σταθερός !!!
Αγοράκι μου σ ευχαριστώ πολυ...έκανες υπέρβαση λογω ότι είσαι εκτός Αθηνών για να με συναντήσεις, και το εκτίμησα!Επίσης είσαι πλέον αναπόσπαστο μέλος της παρέας μας εδώ !Λοιπόν, σήμερα κατάφερα και εγώ να δω την πριγκίπισσα Jo. Την έκλεισα για μια ώρα στο madison ,και όταν άνοιξε η πόρτα, είδα μια γυναικαρα πολύ πιο όμορφη από ότι περίμενα και έβλεπα στις φωτό. Κάποιοι εδώ, την ονομάζουν βασίλισσα της πίπας και πολύ καλά κάνουν γιατί κανει την καλύτερη πίπα ever, επίσης πήρα και κωλο για πρώτη φορά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ και έχω να πω ότι είναι πεντακάθαρη ΠΑΝΤΟΥ και προς τιμήν της που προσέχει τα πάντα!!
Πριγκίπισσα ετοιμάσου θα γίνω σκλάβος σου σταθερός !!!
Δεν πρέπει να τα χάνουμε αυτά!!!Δεν εχασες χρονο βλεπω. Ευγε!
Κορμί θανατηφόρο η Jo !!!Αγοράκι μου σ ευχαριστώ πολυ...έκανες υπέρβαση λογω ότι είσαι εκτός Αθηνών για να με συναντήσεις, και το εκτίμησα!Επίσης είσαι πλέον αναπόσπαστο μέλος της παρέας μας εδώ !
Σ ευχαριστώ πολυ για τ όμορφο ραντεβού μας,καυλιαρικο κουκλι!Με την άδεια σου φυσικά ,ανεβάζω τη φωτο που τραβήξαμε.
(Το πριγκίπισσα που με λες,με λιώνει...)
Δεν πρέπει να τα χάνουμε αυτά!!!
....χαρα μου να συναντώ συχνά φοβερούς άνδρες...!!!Κορμί θανατηφόρο η Jo !!!
Εγώ σε ευχαριστώ για τον υπέροχο χρόνο που μου χάρισες πριγκίπισσα μου !
Α και εις το επανιδείν ε θα ξαναέρθω αχαχαχαχαχ
Αποφασιστικός ο νεαρός!!Ετσι ειναι.
Το γοργον και χαριν εχει!
Αποφασιστικός ο νεαρός!!
Δεν πήγαν τσάμπα τα πους απς αχαχαχαχαχαχαχOne more photo. ..