Kabliaris21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Καινούργιο μέλος εδώ παρακολουθώ την Jo με έχει τρελάνει δεν θα αργήσει να της στείλω μήνυμα για ραντεβουδάκι μας τον σήκωσες
Αχ βρε Τζοάνα βραδιάτικα
....όλη μέρα βάζω υλικο αγορι..Αχ βρε Τζοάνα βραδιάτικα
Με το καλό να βρεθούμε αγορι..!Καινούργιο μέλος εδώ παρακολουθώ την Jo με έχει τρελάνει δεν θα αργήσει να της στείλω μήνυμα για ραντεβουδάκι μας τον σήκωσες
Πες τα γιατί γκρινιάζουν κάποιοι για το χρώμα δεν φτάνει που κοιτώ την ασφάλεια 1000%!Τι διαφανή τι μαύρη η ουσία είναι μια... Κωλαράκι για πολύ σκίσιμο
Ετσι μαύρο θέλω καιι εγω και να με φωνάζεις Αμπντουλ . Αφού μου λείπει το μέγεθος, ας εχω το χρώμα!!
Αννντώνης!
...μη βαλεις λιπαντικο μονο, ξεβαφει
Οχι ρε χαχαχαχα χαχαχαχα!!!
...μη βαλεις λιπαντικο μονο, ξεβαφει
Εγώ λέω να μην φοράς καθόλου εσώρουχα δεν χρειάζονται δυχτη ένα φορεματακι κολλητό μπουμ τελείωμα με την πρώτη ματιά ιζιΟυτε εμένα πολύ, οταν φορω εσώρουχα κλπ νιώθω άβολα μ ενοχλούν ,προτιμώ το γυμνό σώμα..!
Εγώ εγώ εγώ ακούω !!!Πολλά λέω ,ποιος μ ακούει ρε αγορι..
Εσενα θα σου έρθω με το μπουρνούζι μου μην χάνουμε χρόνο χαχαχαχαχα!!!Εγώ λέω να μην φοράς καθόλου εσώρουχα δεν χρειάζονται δυχτη ένα φορεματακι κολλητό μπουμ τελείωμα με την πρώτη ματιά ιζι
Τα λέω και τα ξαναλέω αν χρειαστεί... Για να μπω σε αυτό το κωλαράκι φοράω και σκουφί πλεκτό με βελονάκι αν θες...Πες τα γιατί γκρινιάζουν κάποιοι για το χρώμα δεν φτάνει που κοιτώ την ασφάλεια 1000%!
εισαι σεξυ τζο και εχεις ωραιο σωμαΜετά από ένα 3ωρο υπνάκο καλημερα...!
Διαθέσιμη 12 και μετα αγόρια!
Ευχαριστώ πολύ αγορι!εισαι σεξυ τζο και εχεις ωραιο σωμα
να σαι καλα,εισαι και ευγενικος χαρακτηρας ετσι οπως βλεπω πως συμπεριφερεσαι στο νημα σου και εισαι και σεξυ μπραβο σου εγω σε συμπαθω.Ευχαριστώ πολύ αγορι!
Χαχαχαχα θεούλης!!Τα λέω και τα ξαναλέω αν χρειαστεί... Για να μπω σε αυτό το κωλαράκι φοράω και σκουφί πλεκτό με βελονάκι αν θες...
Απαντώ σε ολα τα παιδιά που γράφουν μέσα, με τιμούν κ τα τιμώ ,ευγενικη είμαι με τους ευγενικους ματια μου, αν όμως παρω αγένεια και ειρωνια, αγριεύω...να σαι καλα,εισαι και ευγενικος χαρακτηρας ετσι οπως βλεπω πως συμπεριφερεσαι στο νημα σου και εισαι και σεξυ μπραβο σου εγω σε συμπαθω.
και καλα κανεις ετσι πρεπει με τους καλους καλη και με τους κακους κακη ετσι παει δε μπορεις να εισαι στον αλλον καλη ενω εκεινος δε ειναι μαζι σου.Απαντώ σε ολα τα παιδιά που γράφουν μέσα, με τιμούν κ τα τιμώ ,ευγενικη είμαι με τους ευγενικους ματια μου, αν όμως παρω αγένεια και ειρωνια, αγριεύω...
Κι εγω σε συμπαθώ, να μπαίνεις να τα λέμε!
Και αλήθειες λεωΧαχαχαχα θεούλης!!