Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.664
Λοιπον ομορφιες μου,παω γιατί 5 περιμένω έναν κύριο, θα τα πούμε μετά, μπας και βάλω καμια τσοντα μου!!
Τυχερός ο κύριοςΛοιπον ομορφιες μου,παω γιατί 5 περιμένω έναν κύριο, θα τα πούμε μετά, μπας και βάλω καμια τσοντα μου!!
Εμενα μ αρεσει το χρώμα της δικιας μου, δεν ειχα ποτε θέμαΓια λιγο βιωνουμε την φαντασιωση οτι εχουμε μαυρη πουτσα με ο,τι σημαινει αυτο.
Δεν το λες κακο. Χαχαχα!
Ετσι,να υπάρχει αυτοπεποιθησηΕμενα μ αρεσει το χρώμα της δικιας μου, δεν ειχα ποτε θέμα
Παπ παπ παπ παπ..........
Της πανε. Ειναι λευκή.Γενικά δεν μου αρέσουν καλσόν, nylon, διχτυωτά και τέτοια, καθόλου.
Αλλά εδώ ομολογουμένως "γράφουν" ωραία στα πόδια της Jo.
Το δαχτυλάκι μου ετσι στο κωλαράκι που παίζω λίγο, το είδες...ε;τσαχπινιά...Παπ παπ παπ παπ..........
Πες τα joΕτσι,να υπάρχει αυτοπεποιθηση
Πολλά λέω ,ποιος μ ακούει ρε αγορι..Πες τα jo
Το ειδα καυλα.τετοιο κωλο δε τον αφηνεις παραπονεμενο.Το δαχτυλάκι μου ετσι στο κωλαράκι που παίζω λίγο, το είδες...ε;τσαχπινιά...
Εχεις βαλει βιντεο με ηχο?αν μπορεις και θες βαλε να σακουσουμε να σκουζεις ...Το ειδα καυλα.τετοιο κωλο δε τον αφηνεις παραπονεμενο.
Δε θελουν να την εχουν μαυρη.Πολλά λέω ,ποιος μ ακούει ρε αγορι..
Αφου βρε έχουμε το θέμα που δεν ανεβάζει ατόφια τα βίντεο ..!Αν κ τις προάλλες κατι ανέβασε ένα παιδί που του είπαΕχεις βαλει βιντεο με ηχο?αν μπορεις και θες βαλε να σακουσουμε να σκουζεις ...
Δε πειραζει.απλα θα βλεπουμε οπως οταν ημασταν πιτσιρικαδες που βλεπαμε τσοντα με χαμηλωμενη φωνηΑφου βρε έχουμε το θέμα που δεν ανεβάζει ατόφια τα βίντεο ..!Αν κ τις προάλλες κατι ανέβασε ένα παιδί που του είπα
Στο σεξ εννοείται ότι μας ενδιαφέρει διάρκεια και μήκος.. στην ταβέρνα οταν παμε , μας ενδιαφέρει η μπριζόλα αν θα είναι καλό ψημένη και οχι το πουλί του..και πάει λέγοντας...Δε θελουν να την εχουν μαυρη.
Το μηκος ζηλευουν,
Δεν ξερουν οτι τις γυναικες δεν τις ενδιαφερει το μεγεθος και η διαρκεια γιατι δεν ειναι σεισμολογοι,
Τις ενδιαφερουν χιλιαδες αλλα στον αντρα .
Πες τα jo
Ναι αλα αν σου φερουν ενα πολυ μικρο λουκανικο καλοψημενο ομως,θα σχολιασεις το μεγεθος ήτο καλοψησιμο?Στο σεξ εννοείται ότι μας ενδιαφέρει διάρκεια και μήκος.. στην ταβέρνα οταν παμε , μας ενδιαφέρει η μπριζόλα αν θα είναι καλό ψημένη και οχι το πουλί του..και πάει λέγοντας...
Ειμαι φυσική ξανθιά μην με μπερδεύεις χαχαχαχαχαχαχαχαΝαι αλα αν σου φερουν ενα πολυ μικρο λουκανικο καλοψημενο ομως,θα σχολιασεις το μεγεθος ήτο καλοψησιμο?
Θα μου απαντησεις την επομενη τσικνοπεμπτηΕιμαι φυσική ξανθιά μην με μπερδεύεις χαχαχαχαχαχαχαχα
Κομπρεσεράτο