Soliram7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2016
- Like
- 206
- Πόντοι
- 20
Η αλήθεια δεν κρύβεται άντε καληνύχτα και σε όλη την ομάδα !!!Αχ αυτό το πριγκίπισσα...τι τρυφερό μωρε...
Η αλήθεια δεν κρύβεται άντε καληνύχτα και σε όλη την ομάδα !!!Αχ αυτό το πριγκίπισσα...τι τρυφερό μωρε...
Έχεις και αυτό το χάρισμα; Να καταλαβαίνεις με τη πρώτη ματιά τον άλλον; Εγώ σχεδόν πάντα τη πατάω.....επειδή υπήρξα φοβερά ανεκτικη, το τελευταίο διάστημα επιλέγω ΑΥΣΤΗΡΆ, αρα προλαμβάνω να μην φτάσω στο σημείο να φύγω επι τόπου γιατι έφαγα ξενερα..εφόσον σ εμένα υπάρχει μεγάλο ποσοστό και καυλας προσωπικής(περαν χρημάτων ) ,ναι ,δεν κάνω άσκοπους συμβιβασμους ουτε ψυχικά...τρανό παράδειγμα ένας παλιανθρωπος(κατ εμέ)που βρεθήκαμε καιρό πριν ,μετα απο τρελή επιμονή/πολιορκία να με δει,και τελικά έφυγα στα μισά του ραντεβού τρέχοντας...στερνή μου γνώση να σ ειχα πρώτα δλδ...
Γειά σου Τζο!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα γειά σου ρε αγορι!!
The queen of blowjob!!!Για να φρεσκάρω την μνήμη σε κάποιους..χεχεχεχε!!
Και δρόμο, εχω δουλίτσα παλι
αυτη η σακκουλα σκουπιδιων ομως χαλάει ολη την εικονα, βαλε ενα κανονικο σκουφακι ρε παιδάκι μου!!Φρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
Σ οποιον δεν αρέσει δεν κοιτα,επίσης επιλογή μου να θέλω απόλυτα ασφαλή προφυλακτικά,και με καλύπτουν αυτα, όπως κι όλους τους πελάτες μου που πλέον τα ζητούναυτη η σακκουλα σκουπιδιων ομως χαλάει ολη την εικονα, βαλε ενα κανονικο σκουφακι ρε παιδάκι μου!!
Κοίτα που θα γίνω λάτρης των fishnetsΚαλημέρα αγόρια, 14:00 και μετα διαθέσιμη σήμερα
...χαχαχαχαχα!!!!ε είναι σέξυ..Κοίτα που θα γίνω λάτρης των fishnets
δεν το ειπα για να θιχτεις μην μπαινεις σε mood άμυνας. Επίσης προκύπτει απο κάπου οτι μονο τα μάυρα ειναι ασφαλή ενώ τα υπόλοιπα όχι?Σ οποιον δεν αρέσει δεν κοιτα,επίσης επιλογή μου να θέλω απόλυτα ασφαλή προφυλακτικά,και με καλύπτουν αυτα, όπως κι όλους τους πελάτες μου που πλέον τα ζητούν
Καλημέρα
Δεν φαντάζεσαι πόσο....χαχαχαχαχα!!!!ε είναι σέξυ..
Αχ εσυ....The queen of blowjob!!!
Όμορφα είναι, αλλά ΤΕΛΕΙΑ γίνονται πάνω στη σωματάρα της Jo !Αυτά τα διχτυωτα καλτσον που φοράς είναι τέλεια!!!!
Ευχαριστώ αγόρι!Αυτά τα διχτυωτα καλτσον που φοράς είναι τέλεια!!!!
Μωρο μου....!Όμορφα είναι, αλλά ΤΕΛΕΙΑ γίνονται πάνω στη σωματάρα της Jo !
Σ οποιον δεν αρέσει δεν κοιτα,επίσης επιλογή μου να θέλω απόλυτα ασφαλή προφυλακτικά,και με καλύπτουν αυτα, όπως κι όλους τους πελάτες μου που πλέον τα ζητούν
Καλημέρα
Ετσι μαύρο θέλω καιι εγω και να με φωνάζεις Αμπντουλ . Αφού μου λείπει το μέγεθος, ας εχω το χρώμα!!Σ οποιον δεν αρέσει δεν κοιτα,επίσης επιλογή μου να θέλω απόλυτα ασφαλή προφυλακτικά,και με καλύπτουν αυτα, όπως κι όλους τους πελάτες μου που πλέον τα ζητούν
Καλημέρα
Ετσι μαύρο θέλω καιι εγω και να με φωνάζεις Αμπντουλ . Αφού μου λείπει το μέγεθος, ας εχω το χρώμα!!
Οκ joΚαλημέρα αγόρια, 14:00 και μετα διαθέσιμη σήμερα