gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.347
- Πόντοι
- 4.696
ctr+alt+delete και παλι μεσα στη κωλαρα σου !!!! αχ αχΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
ctr+alt+delete και παλι μεσα στη κωλαρα σου !!!! αχ αχΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
Οριακά ημουν να πάω σε ψυχολόγο μετά από τόσες μέρες αποχής λουτσωνctr+alt+delete και παλι μεσα στη κωλαρα σου !!!! αχ αχ
ειναι δυσκολο αλλα δεν σε φοβαμαι εισαι δυνατη θα το ξεπερασεις χαχαχχαχαχαχαΟριακά να πάω σε ψυχολόγο μετά από τόσες μέρες αποχής λουτσων![]()
Να γεμίσει καυλες η νέα χρονιάΠίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()
Καλώς τ αγορι μου τ όμορφο..!Να γεμίσει καυλες η νέα χρονιά
...με τιμά...αντε κανόνισε εσύ..Η επιτομή της ΚΑΥΛΑΣ
Μαγευτικά όμορφηΑγόρια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις τοσες κλήσεις σας για ραντεβού, αλλά το πάω χαλαρά για λιγο ακομη..για να χει νοστιμαδα
(Όλα θέλουν τον χρόνο τους)
![]()
Ωωωω..τετοια ν ακούω στην ηλικία μου, τι άλλο θέλω!Μαγευτικά όμορφη
Μικρή σημασία έχει η ηλικίαΩωωω..τετοια ν ακούω στην ηλικία μου, τι άλλο θέλω!
ριξε κατι πανω σου βρε μωρο θα κρυωσεις!!! χαχαχαΒροχή & κρύο αλλά οι καύλες μας κρατούν καυτούς..!
Την καλησπερα στ αγόρια μου..
![]()
Ρίχνω λουτσους και με κρατούν ζεστηριξε κατι πανω σου βρε μωρο θα κρυωσεις!!! χαχαχα
ισοθερμικοι λουτσοι χαχαχααχαχΡίχνω λουτσους και με κρατούν ζεστη![]()
μόνο εσύ μπορείς να μας κάνεις να υδρωσουμε με τόσο κρύοΒροχή & κρύο αλλά οι καύλες μας κρατούν καυτούς..!
Την καλησπερα στ αγόρια μου..
![]()
... σ ευχαριστώ μούτρο μουΠοια ηλικία!!!!!!
Η γυναίκα είναι η ΖΩΗ μεταμορφωμένη![]()
...θυμήθηκα ένα ραντεβού μας έτσι με βροχή, γίναμε λούτσα αλλά μετά.. καήκαμε!!μόνο εσύ μπορείς να μας κάνεις να υδρωσουμε με τόσο κρύο
σαν να είχαμε βουτήξει στην θάλασσα ήμασταν ..... όχι ένα δύο ήταν έτσι... σ ευχαριστώ μούτρο μου
...θυμήθηκα ένα ραντεβού μας έτσι με βροχή, γίναμε λούτσα αλλά μετά.. καήκαμε!!
Ειιι τι πας να κάνεις εκεί Jo?Πίσω στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις της "η Τζο
![]()