gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.039
- Πόντοι
- 4.696
κωλαρα ....βεντουζωνειΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
κωλαρα ....βεντουζωνειΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Νομίζω ότι χρειαζόμαστε μια επανάληψή κουκλι...κωλαρα ....βεντουζωνει
Για telemarketing η περιγραφή σου... σε βλέπω στο extra 3 το βράδυ να πουλάς γαμησια και πιπες ...
![]()
Αυτά είναι να σου ζητάει η Jo επανάληψη δλδ πόσο καλά μπορεί να γαμας ρε μύστη εσύ φφφφφΝομίζω ότι χρειαζόμαστε μια επανάληψή κουκλι...
Αυτά είναι να σου ζητάει η Jo επανάληψη δλδ πόσο καλά μπορεί να γαμας ρε μύστη εσύ φφφφφ
Εγώ θα γίνω apprentice τότε αχαχαχαχαχΔες το ονομα του.
Ο τυπος εχει παρει master!
πανέμορφη!!!!!!Αφού με θέλετε και ντυμένη ορίστε μια που τράβηξα τώρα, επι τόπου!(Έκανα σκ@τα τον καθρέφτη απο τα βρεγμένα μαλλιά που στέγνωνα)
![]()
Εγώ θα γίνω apprentice τότε αχαχαχαχαχ
Σοφά λόγια λες γέροντα αχαχαχΟ δρομος προς την κορυφη θα ειναι εκει.
Αρκει να θες να τον περπατησεις!
Σοφά λόγια λες γέροντα αχαχαχ
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φάει πόρτα κάποιος, μόλις τον δεις στη πορτα;....το μυστικό μου είναι ότι ΕΠΙΛΈΓΩ να βρεθώ με άντρες που θα τους γούσταρα ετσι κι αλλιώς ,αρα 99,9 βγαίνει σούπερ η φάση μωρο μου![]()
....επειδή υπήρξα φοβερά ανεκτικη, το τελευταίο διάστημα επιλέγω ΑΥΣΤΗΡΆ, αρα προλαμβάνω να μην φτάσω στο σημείο να φύγω επι τόπου γιατι έφαγα ξενερα..εφόσον σ εμένα υπάρχει μεγάλο ποσοστό και καυλας προσωπικής(περαν χρημάτων ) ,ναι ,δεν κάνω άσκοπους συμβιβασμους ουτε ψυχικά...τρανό παράδειγμα ένας παλιανθρωπος(κατ εμέ)που βρεθήκαμε καιρό πριν ,μετα απο τρελή επιμονή/πολιορκία να με δει,και τελικά έφυγα στα μισά του ραντεβού τρέχοντας...στερνή μου γνώση να σ ειχα πρώτα δλδ...Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φάει πόρτα κάποιος, μόλις τον δεις στη πορτα;
....ειναι και θέμα συμπεριφοράς πελάτη, οχι μόνο γαμησια...Αυτά είναι να σου ζητάει η Jo επανάληψη δλδ πόσο καλά μπορεί να γαμας ρε μύστη εσύ φφφφφ
Αυτο το γέροντας, σαν μαχαίρια ήταν στα σωθικά...κατάλαβες χαχαχαχαχαχαχαχα!!Και δεν μιλαω ποτε με γριφους.
Χαχαχα!
Άντε καλά το δέχομαι....ειναι και θέμα συμπεριφοράς πελάτη, οχι μόνο γαμησια...
Πίστεψε με ,οσο χαβαλέ κάνω στο φουλ,αλλο τόσο όταν μιλω (γραφω)σοβαρά ,τα εννοω ολα αγορι..Άντε καλά το δέχομαι
Πλάκα σου κάνω βρεεε το καταλαβαίνω, αχ και μην με λες "αγόρι" γιατί θα ξαναπάω για γυμναστική ε άντε αχαχαχαχαχαχΠίστεψε με ,οσο χαβαλέ κάνω στο φουλ,αλλο τόσο όταν μιλω (γραφω)σοβαρά ,τα εννοω ολα αγορι..
Καλημερουδια με καυλες!
![]()
Καλημερουδια με καυλες!
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα γειά σου ρε αγορι!!
Αυτο το γέροντας, σαν μαχαίρια ήταν στα σωθικά...κατάλαβες χαχαχαχαχαχαχαχα!!