Όπως όλοι οι παντρεμένοι, λογικο
Κι οι παντρεμενοι εχουν ψωλη/ψυχη!
Όπως όλοι οι παντρεμένοι, λογικο
Σε χρήζω γραμματεύς του νήματος, ολα τα βρίσκεις βρε τ αρχεία χαχαχαχαχα!!Που βρήκες του αρκούδα;!!!Έχει γράψει φυσικά 2 κριτικές για μένα τ αγόριΚι οι παντρεμενοι εχουν ψωλη/ψυχη!
Είσαι είδωλο και....βασίλισσα τηςΠατουσακια φαίνονται εδω ,ορίστε αγορι αφου στο έταξα
Πάλι ξεσαλώνεις ξετσίποτη?.... Τό νού σουυυυυυυυυ.........10...λίγοι....βάλε κάτι παραπάνω...
Ω νσγμσ....μού πέταξες τά μάτια έξω.....καυλιάρα!!!!.....Καλημερουδια με καυλες!
Καλησπερουδια με καυλεςΚαλημερουδια με καυλες!
Ε και εγώ και εγώ σε αυτό το πάρτυ εεεεεεε.....10...λίγοι....βάλε κάτι παραπάνω...
Αχ βρε συ μη άσε εμένα να βοηθήσω σε αυτό, μην κουράζεσαι !!!Καλημερουδια με καυλες!
Αχ βρε συ μη άσε εμένα να βοηθήσω σε αυτό, μην κουράζεσαι !!!
Η χωριστρα φαινεται οτι εισαι φυσικη ξανθια στη ριζα χαχαχαΠατουσακια φαίνονται εδω ,ορίστε αγορι αφου στο έταξα
Γεια σου ρε άτακτε....Ω νσγμσ....μού πέταξες τά μάτια έξω.....καυλιάρα!!!!.....
Καλησπέρα αγόρι!Καλησπερουδια με καυλες
Ελα καλέ...κουράστηκα ...Ε και εγώ και εγώ σε αυτό το πάρτυ εεεεεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ βρε συ μη άσε εμένα να βοηθήσω σε αυτό, μην κουράζεσαι !!!
Τώρα το κατάλαβες;Εννοείται ότι είμαι φυσικη ρε συ αγόριΗ χωριστρα φαινεται οτι εισαι φυσικη ξανθια στη ριζα χαχαχα
Καλέ όλη μέρα εκεί κάτω θα είμαι το ρωτάς ? Δεν το αφήνω εγώ το προφιτερόλ έτσι το τρώω όλο και την κρέμα !!!Ελα καλέ...κουράστηκα ...
Καλέ όλη μέρα εκεί κάτω θα είμαι το ρωτάς ? Δεν το αφήνω εγώ το προφιτερόλ έτσι το τρώω όλο και την κρέμα !!!
Α δεν φταίω εγώ κοίτα το είναι να μην το φας ? Αμαρτία !!!Μετα τα γαλακτομπουρεκα ηρθαν και τα προφιτερολ!
Α δεν φταίω εγώ κοίτα το είναι να μην το φας ? Αμαρτία !!!
Axaxaxaxaxa ακριβώς αυτό αχαχαχαχαχ είσαι αδερφός
Οταν έχουμε χρονο και κέφια είμαστε τρελό παρεακι εδώ αγοριAxaxaxaxaxa ακριβώς αυτό αχαχαχαχαχ είσαι αδερφός
Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα αυτήν την παρέα και σας ευχαριστώ που με δεχτηκατε love loveΟταν έχουμε χρονο και κέφια είμαστε τρελό παρεακι εδώ αγορι
Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα αυτήν την παρέα και σας ευχαριστώ που με δεχτηκατε love love