Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.632
Αμε δέχθηκε και τον πρώτο πελάτη ηδηΆνοιξε
Το μαγαζί
Αμε δέχθηκε και τον πρώτο πελάτη ηδηΆνοιξε
Το μαγαζί
Ποσο εχουν σημερα τα αγγουράκια Κνωσού;Αμε δέχθηκε και τον πρώτο πελάτη ηδη
Ποσο εχουν σημερα τα αγγουράκια Κνωσού;
Είδες αγαπη, κι άλλος κύριος εχθές, με είπε βασίλισσα της πιπας...κάτι ήξερες εσυ που το έλεγες εξ αρχηςΜουναρα μου εσύ!!!
Είδες αγαπη, κι άλλος κύριος εχθές, με είπε βασίλισσα της πιπας...κάτι ήξερες εσυ που το έλεγες εξ αρχης
Χμ σε όλες τις κριτικές μου λενε για πιπα μου, απλα εδω έχω κ τίτλο χαχαχαχαχα!!Αν το πει και τριτος, κατοχυρωνεται!
Χμ σε όλες τις κριτικές μου λενε για πιπα μου, απλα εδω έχω κ τίτλο χαχαχαχαχα!!
Πατουσακια φαίνονται εδω ,ορίστε αγορι αφου στο έταξαΑργότερα θα βάλω μωρο!!
Η βασίλισσα της πίπας θα κατοχυρωθεί , για μένα,αν με κάνει να τελειώσω ΜΟΝΟ με πίπα. Δεν το έχει καταφέρει ΚΑΜΜΙΑ αυτό!Αν το πει και τριτος, κατοχυρωνεται!
Η βασίλισσα της πίπας θα κατοχυρωθεί , για μένα,αν με κάνει να τελειώσω ΜΟΝΟ με πίπα. Δεν το έχει καταφέρει ΚΑΜΜΙΑ αυτό!
...δεν έχεις "πέσει" στην κατάλληλη τότε ,απλόΗ βασίλισσα της πίπας θα κατοχυρωθεί , για μένα,αν με κάνει να τελειώσω ΜΟΝΟ με πίπα. Δεν το έχει καταφέρει ΚΑΜΜΙΑ αυτό!
Αφού οποίος έρχεται να σε συναντήσει ξέρει ότι θα πάει στο βασίλειο της πιπας!!!Είδες αγαπη, κι άλλος κύριος εχθές, με είπε βασίλισσα της πιπας...κάτι ήξερες εσυ που το έλεγες εξ αρχης
Λες να το κάνει η Τζο;Γιατί όχι...Η βασίλισσα της πίπας θα κατοχυρωθεί , για μένα,αν με κάνει να τελειώσω ΜΟΝΟ με πίπα. Δεν το έχει καταφέρει ΚΑΜΜΙΑ αυτό!
Όταν βρεις χρόνο...Η βασίλισσα της πίπας θα κατοχυρωθεί , για μένα,αν με κάνει να τελειώσω ΜΟΝΟ με πίπα. Δεν το έχει καταφέρει ΚΑΜΜΙΑ αυτό!
Πόσοι μου έχουν πει ,μπα εγω δεν τελειώνω με πιπα χαχαχαχαχαχαχαχα και μετά μονο ετσι θέλανεΌταν βρεις χρόνο...
Πόσοι μου έχουν πει ,μπα εγω δεν τελειώνω με πιπα χαχαχαχαχαχαχαχα και μετά μονο ετσι εχυχαν
....μεγάλα λόγια...Δηλαδη ελεγαν πιπες;
Αρκετοί. Αυτό το πιστεύω ότι τους τελειώνεις έτσι γιατί όπως σου είχα πει πρώτος πρώτος, είσαι η βασίλισσα της πιπας.Πόσοι μου έχουν πει ,μπα εγω δεν τελειώνω με πιπα χαχαχαχαχαχαχαχα και μετά μονο ετσι θέλανε