Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.608
Μωρό μου εσυ....!ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Μωρό μου εσυ....!ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Sold Out λεμεεεε... Οοοοοοοο.Προς το παρών δεν υπάρχει καμία διαθεσιμότητα, γι αυτό δεν απαντώ τηλ ,8 και μετά αν υπάρξει, ευχαριστώ ρε αγόρια!!
Γ@μησετα, καυλες τ αγόρια πολλές !Sold Out λεμεεεε... Οοοοοοοο.
Γ@μησετα, καυλες τ αγόρια πολλές !
Ούτε το ΣΕΦ τέτοιο πράγμα μιλάμε !Sold Out λεμεεεε... Οοοοοοοο.
Γ@μησετα, καυλες τ αγόρια πολλές !
1734. Οδεύουμε προς τη μεγάλη παρτούζα
Χαχαχαχαχα!!Θεούλης!Ούτε το ΣΕΦ τέτοιο πράγμα μιλάμε !
Α ρε Τζοάννα, εσύ και ο Θρύλος μας καυλώνετε !!
....ετσι μπράβο..!!!1734. Οδεύουμε προς τη μεγάλη παρτούζα
....αναπόσπαστο κομμάτι του νήματος εισαι κι εσύ πλέον...!Ας βαλω ενα μικρο λιθαρακι. Χαχαχα!
Καλα γαμησια λοιπον......μην μουωγκρινιάζετε πάλι κάποια αγοράκια, αλλα τελικα έχω κλείσει μεχρι 10 σήμερα,αρα απ αύριο διαθεσιμότητα πάλι...να είμαστε καλά φυσικα..
Μπα , εγω κοντα στα 1000 , ειχα βαλει ογκολιθους αλλα τζιφος η δουλεια !Ας βαλω ενα μικρο λιθαρακι. Χαχαχα!
....αναπόσπαστο κομμάτι του νήματος εισαι κι εσύ πλέον...!
Γιατί γκρινιαζεις ρε ομορφιά μου;Έκανα δωράκι τοτε...στα παλαιά κσι νέα μέληΜπα , εγω κοντα στα 1000 , ειχα βαλει ογκολιθους αλλα τζιφος η δουλεια !
Εμεις εδω ειμαστε υπερανω χρηματων. Αλωστε εγω θελω να τις αυξησεις τις τιμες να σε βλεπουμε περισσοτεροΓιατί γκρινιαζεις ρε ομορφιά μου;Έκανα δωράκι τοτε...στα παλαιά κσι νέα μέλη
Συνάντηση χθες με την βασίλισσα της πίπας.απιστευτο άτομο μέσα στην τρέλα.φοβερο σώμα με τρομερές βυζάρες κ κολάρα.γυναικα με τα όλα της.40 λεπτά πίπα κυριολεκτικά πνιγόταν κ κατάφερε κ με τελιωσε.δακρυσε από την πίπα για αυτό κ θα την αποκαλώ βασίλισσα της πίπας!! Πέρασα σούπερ μαζί σου σε ευχαριστώ πολύ κ σύντομα θα τα ξαναπούμε!...στόχος μου και χαρά μου ...!
Κι εγώ θέλω να μετακομίσει στα Δυτικά Προαστια για να τη βλέπω όποτε έχω καύλες, αλλά ΔΕΝΕμεις εδω ειμαστε υπερανω χρηματων. Αλωστε εγω θελω να τις αυξησεις τις τιμες να σε βλεπουμε περισσοτερο
Κι εγώ θέλω να μετακομίσει στα Δυτικά Προαστια για να τη βλέπω όποτε έχω καύλες, αλλά ΔΕΝ
Εμ δεν τα λετε δεν τα γραφετε και αναγκαζομαι και τα λεω εγωΑααχχ όλα τα κωλοπαιδα την κουράζουν την πριγκίπισσα και δεν θα προλάβω