Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.634
...εχεις και πρόσφατη εμπειρία μαζι μου, και με κριτική αναλυτική αγοριΥπέροχη Jo….τι να λέμε!!!
...εχεις και πρόσφατη εμπειρία μαζι μου, και με κριτική αναλυτική αγοριΥπέροχη Jo….τι να λέμε!!!
Αρκετοί. Αυτό το πιστεύω ότι τους τελειώνεις έτσι γιατί όπως σου είχα πει πρώτος πρώτος, είσαι η βασίλισσα της πιπας.
Είσαι εξαιρετική στον πεοθηλασμο!!!
Τα δίνεις όλα επειδή το γουστάρεις(και όχι μόνο στην πιπα)και για αυτό σε γουστάρω και εγώ!!!
Εννοείται! Γι αυτό άλλωστε λέω υπέροχη…κανεις Τούρμπο έναν άντρα με όλους τους τρόπους !!...εχεις και πρόσφατη εμπειρία μαζι μου, και με κριτική αναλυτική αγορι
....το μυστικό μου είναι ότι ΕΠΙΛΈΓΩ να βρεθώ με άντρες που θα τους γούσταρα ετσι κι αλλιώς ,αρα 99,9 βγαίνει σούπερ η φάση μωρο μουΑρκετοί. Αυτό το πιστεύω ότι τους τελειώνεις έτσι γιατί όπως σου είχα πει πρώτος πρώτος, είσαι η βασίλισσα της πιπας.
Είσαι εξαιρετική στον πεοθηλασμο!!!
Τα δίνεις όλα επειδή το γουστάρεις(και όχι μόνο στην πιπα)και για αυτό σε γουστάρω και εγώ!!!
@erethis72 τ ακούς;!χεχεχε, γρήγορα Κατεχάκη ελα!!Οποτε εχουμε τρεις σχετικες αναφορες.
Κατοχυρωθηκε ο τιτλος!
Ο τρίτος ποίος είναι;;;Οποτε εχουμε τρεις σχετικες αναφορες.
Κατοχυρωθηκε ο τιτλος!
Ο τρίτος ποίος είναι;;;
Όχι ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να συνηγορισει!!!
Υπέροχα μουνόχειλα για γλείψιμο και χύσιμο!Καλημερουδια με καυλες!
Ανεβαίνει ο πήχης...ελα πάμε χαχαχαχα αν εξαφανιστώ, περιμένω έναν κύριο, θα μπω μετα να δω σκορ !!Το ιδιο ειπαν πιο πισω αλλοι δυο!
Αδερφέ ο πρώτος ήμουν εγώ, ο δεύτερος κάποιος που έγραψε μια κριτική, άρα ακόμα δεν φτάσαμε στον τρίτο!!!Το ιδιο ειπαν πιο πισω αλλοι δυο!
Ανεβαίνει ο πήχης...ελα πάμε χαχαχαχα αν εξαφανιστώ, περιμένω έναν κύριο, θα μπω μετα να δω σκορ !!
Ολα γίνονται καλε μου,αρκεί να το θέλουμε ...!Να δω πότε θα βρω χρόνο για να νιώσω την καύλα σου μωράκι μου!
Ρε μωρο 648 κριτικές το ιδιο λένε χαχαχαχαχαχαχαχα !!!Αδερφέ ο πρώτος ήμουν εγώ, ο δεύτερος κάποιος που έγραψε μια κριτική, άρα ακόμα δεν φτάσαμε στον τρίτο!!!
Όπως όλοι οι παντρεμένοι, λογικοΜωρέ σε θέλω και καίγομαι να σε δω, αλλά πρέπει ν οργανώσω ολόκληρο σχέδιο απόδρασης.
Αδερφέ ο πρώτος ήμουν εγώ, ο δεύτερος κάποιος που έγραψε μια κριτική, άρα ακόμα δεν φτάσαμε στον τρίτο!!!
Εξελίσσεσαι σε βασίλισσα της πίπας ?
Τελευταία στιγμή ειδικά με μένα..με τπτ..περαν ραντεβού, εχω και την σχολή..Φουλ πρόγραμμα με γυναίκα και παιδιά δύσκολα βρίσκεις το timing! Συνήθως πρέπει να σε βρω εύκαιρη την τελευταία στιγμή πράγμα δύσκολο μωρό μου...αλλά όχι ακατόρθωτο.