Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.056
Πιάσε κόκκινο μαζί το γράψαμε..αχ θα τσακωθούμε, ελα γρήγορα για μια πιπα χαχαχαχαχα!!Ολοι οι καλοι χωρανε!
Πιάσε κόκκινο μαζί το γράψαμε..αχ θα τσακωθούμε, ελα γρήγορα για μια πιπα χαχαχαχαχα!!Ολοι οι καλοι χωρανε!
Μίζερος δεν ξέρω αλλά ζηλιάρης δεν είμαι σίγουρα αχαχαχαχαχΣιγά βρε,τα νηματα είναι δημόσια, όλοι οι καλοί χωράνε μωρο,αυτούς που εγω δεν γουστάρω είναι μιζερους & ζηλιάρηδες, μακριά από μας!
Δεν υπάρχεις!!Πιάσε κόκκινο μαζί το γράψαμε..αχ θα τσακωθούμε, ελα γρήγορα για μια πιπα χαχαχαχαχα!!
Μια χαρα εισαι αγαπη..έχει κάτι λερες εδώ.. θα τις καταλάβεις χαχαχαχαΜίζερος δεν ξέρω αλλά ζηλιάρης δεν είμαι σίγουρα αχαχαχαχαχ
Ευκαιρία ψάχνω ΧαχαχαχαχαΔεν υπάρχεις!!
![]()
Λεεεεερες !!! ΑχαχαχαχαχαχαχΜια χαρα εισαι αγαπη..έχει κάτι λερες εδώ.. θα τις καταλάβεις χαχαχαχα
Πιάσε κόκκινο μαζί το γράψαμε..αχ θα τσακωθούμε, ελα γρήγορα για μια πιπα χαχαχαχαχα!!
Φρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Πωωωω πάω να κάνω γυμναστική γιατί θα πιαστεί μόνο το δεξί μου χέρι σήμερα αχαχαχαχαχΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα!!!Πωωωω πάω να κάνω γυμναστική γιατί θα πιαστεί μόνο το δεξί μου χέρι σήμερα αχαχαχαχαχ
Καυλαρος τρελόςΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Πωωωω πάω να κάνω γυμναστική γιατί θα πιαστεί μόνο το δεξί μου χέρι σήμερα αχαχαχαχαχ
Από χθες εχω ξεσκιστεί στο γαμήσι..τρελές καυλες τ αγόρια ζωή να έχουν!!!Επι του πιεστηριου;
Εκτακτο παραρτημα!
Την προτεϊνη δεν θα μπορώ να ανακατέψω ρε παιδιά πάω να φύγω . Θα πάω να κάνω κάμψεις και θα μπορώ να κατέβω αχαχαχαχαχΦτιαξε κι ενα φραπογαλο με το αριστερο κι εισαι ενταξει!
Από χθες εχω ξεσκιστεί στο γαμήσι..τρελές καυλες τ αγόρια ζωή να έχουν!!!
Το πουλακι τσιουΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Την προτεϊνη δεν θα μπορώ να ανακατέψω ρε παιδιά πάω να φύγω . Θα πάω να κάνω κάμψεις και θα μπορώ να κατέβω αχαχαχαχαχ
Για telemarketing η περιγραφή σου... σε βλέπω στο extra 3 το βράδυ να πουλάς γαμησια και πιπες ...Φρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
![]()
Εγω νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να φτιάξω την δική μου εταιρεία τσόντας ....Για telemarketing η περιγραφή σου... σε βλέπω στο extra 3 το βράδυ να πουλάς γαμησια και πιπες ...
![]()