Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Τι διαφανή τι μαύρη η ουσία είναι μια... Κωλαράκι για πολύ σκίσιμοΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
Τι διαφανή τι μαύρη η ουσία είναι μια... Κωλαράκι για πολύ σκίσιμοΦρέσκια φωτο...πόσο όμορφα έχει ανοίξει το κωλαράκι και δέχεται το πουλάκι...
Πωωω και είμαι μέσα στο λεωφορείο λυπηθείτε με αχαχαχαχThe queen of blowjob!!!
Ναι ναι και εμένα ναι ναιΚοίτα που θα γίνω λάτρης των fishnets
Ναι ναι και εμένα ναι ναι
Έτσι όπως έχεις το ρολόι στο χέρι δεν βλέπω την ώρα να σε γνωρίσω....μες στις καυλες και την αταξία αγοράκια μου εδω..!
Έτσι αυτό είναι δωμάτιο πριγκιπικό love love love....μες στις καυλες και την αταξία τ αγοράκια μου εδω..!
Όχι, αυτά δεν είναι για ψάρια, αλλά για τα πόδια της JoΟχι στα διχτυα ψαρεματος.
Ως reggas ειμαι καθετα αντιθετος!
Εσύ θα μας λιώσεις τελείως.........μες στις καυλες και την αταξία τ αγοράκια μου εδω..!
....δεν φτάνει που κάνω την φαντασίωση πραγματικότητα, γκρινιάζουν κάποια αγορια χαχαχα!!Για λιγο βιωνουμε την φαντασιωση οτι εχουμε μαυρη πουτσα με ο,τι σημαινει αυτο.
Δεν το λες κακο. Χαχαχα!
....χαρά μου....Εσύ θα μας λιώσεις τελείως.....
Αχ εσυ ...Έτσι αυτό είναι δωμάτιο πριγκιπικό love love love
....ετσι μπράβο...Όχι, αυτά δεν είναι για ψάρια, αλλά για τα πόδια της Jo
Όχι, αυτά δεν είναι για ψάρια, αλλά για τα πόδια της Jo
....ετσι εύκολα,!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Τοτε αποσυρω την ενσταση!
Γενικά δεν μου αρέσουν καλσόν, nylon, διχτυωτά και τέτοια, καθόλου.Τοτε αποσυρω την ενσταση!
....ετσι εύκολα,!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Ουτε εμένα πολύ, οταν φορω εσώρουχα κλπ νιώθω άβολα μ ενοχλούν ,προτιμώ το γυμνό σώμα..!Γενικά δεν μου αρέσουν καλσόν, nylon, διχτυωτά και τέτοια, καθόλου.
Αλλά εδώ ομολογουμένως "γράφουν" ωραία στα πόδια της Jo.
Γενικά δεν μου αρέσουν καλσόν, nylon, διχτυωτά και τέτοια, καθόλου.
Αλλά εδώ ομολογουμένως "γράφουν" ωραία στα πόδια της Jo.
Ακριβώς...το ιδιο είπατε και οι 2 σας...αν ο άνδρας εχει ματι...αετίσιο..Γιατι το θεμα δεν ειναι το αξεσουαρ αλλα ποια το φοραει!
Εγώ πάλι, προτιμώ τα γυμνά πόδια...!προτιμώ το γυμνό σώμα..!
Ακριβώς...το ιδιο είπατε και οι 2 σας...αν ο άνδρας εχει ματι...αετίσιο..