Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αν φτασω καποτε 40 και ειμαι ετσι θελω να ερθεις να με αποκεφαλισεις θα σου ειμαι ευγνομων
Άει μωρή πια
Αν φτασω καποτε 40 και ειμαι ετσι θελω να ερθεις να με αποκεφαλισεις θα σου ειμαι ευγνομων
Αυτο ειναι το μη γνώθι σαυτόνγια καποιο σκοπο βγηκε η κελεμπια.με τοσα τελεια γυναικεια σωματα που κυκλοφορουν,αυτη θα επρεπε να κρυβεται.και κανει οτι μπορει για να φανει.λυμησου μας μωρη
Εμ τι μαρη 40 αυτη??????? το λιγοτερο 50 ετσι οπως ειναι....Άει μωρή πια
Ρε Ουστ απο δω κακιασμένοι/μένες καρπουζάκι τρώει το κορίτσι
http://[URL unfurl="true"]www.antenna.gr/resources/images/bde179c0-1ab5-41a3-83ce-b27864978047.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν το ειπα εγω κανα δυο σελιδες πριν;αχρηστη ειναι ουτε ενα καρπουζι δεν μπορει να κοψει
Εμ τι μαρη 40 αυτη??????? το λιγοτερο 50 ετσι οπως ειναι....
εγω σε 16 χρονια που θα γινω 40 θα προτιμισω τον αποκεφαλισμο αν θαμαι ετσι
Στα 50 αν εχεις καταφερει να αφεθεις τοσο και να γινεις ετσι που για μενα τραγικο επισης αλλα λες παει στα διαλα τα εφαγα τα πιο πολλα ψωμια μου τι αλλο να κανω. στα 40 εχεις πολυ ακομα να χαρεις...Γιατί αν είσαι στα 50 σου έτσι κι όχι στα 40 σου, τι θα γίνει? Άσε με ρε Κουάρ, το γαμάς πάααντα.
Γιατί αν είσαι στα 50 σου έτσι κι όχι στα 40 σου, τι θα γίνει? Άσε με ρε Κουάρ, το γαμάς πάααντα.
ειναι τραγικη λοιπον. τελος,δεν παιζει με την καμια να ειναι μια γυναικα ετσι στα 50 της.εκτος και αν το μεγαλο μυαλο της τζο τογκου( ) σαντρατζεμη(σοβαρα τωρα ονομα ειναι αυτο;) βρηκε το ελιξηριο της νεοτητας στην μυκονο που πηγε μαζι με ολους τους αλλους μεγαλους επιστημονες που μαζευονται εκει
Γιατί αν είσαι στα 50 σου έτσι κι όχι στα 40 σου, τι θα γίνει? Άσε με ρε Κουάρ, το γαμάς πάααντα.
Ειλικρινα το ειπα και πιο πανω να ερθεις να με αποκεφαλισεις χαρη θα μου κανειςμακάρι να είστε έτσι μιλφάρες στα 50 σας.
Ειλικρινα το ειπα και πιο πανω να ερθεις να με αποκεφαλισεις χαρη θα μου κανεις
μακάρι να είστε έτσι μιλφάρες στα 50 σας.
για 50αρα που πρεπει να κρυβετε τουλαχιστον οπως ειπε ποιο πανω ο μαντολες ναι μια χαρα. Για 50αρα η ακομα χειροτερα 40αρα και να φωτο ετσι φορα παρτιδα χωρις ντροπη με αυτο το ουτε καν αντρικο σωμα μπορω να πω γιατι θα προσβαλω εσας τους αντρες ειναι λιαν επιεικως ΤΡΑΓΙΚΗ.γιατι ρε, για 50άρα μια χαρα κρατιέται.
εγω τουλαχιστον θα κρυβομαι χειμωνα καλοκαιρι
Δεν μ'αρέσει το σώμα της, αλλά αυτό που είπα είναι ότι δε θα θέλω και να πεθάνω αν στα 50 μου πατσαβουρέψω, είπαμε.
Για 50αρα η ακομα χειροτερα 40αρα και να φωτο ετσι φορα παρτιδα χωρις ντροπη με αυτο το ουτε καν αντρικο σωμα μπορω να πω γιατι θα προσβαλω εσας τους αντρες ειναι λιαν επιεικως ΤΡΑΓΙΚΗ.
Ευτυχως που δεν ξερω τετοιο σαπιο πραγμα. ευχαριστωδεν έχεις πέος οπότε δεν ξέρεις. Βέλβυ εσύ δεν πειράζει να είσαι μπαζάρα στα 50 σού. Είσαι έξυπνη και καλή και προκομένη κοπέλα και αυτό μετράει.
δεν έχεις πέος οπότε δεν ξέρεις. Βέλβυ εσύ δεν πειράζει να είσαι μπαζάρα στα 50 σού. Είσαι έξυπνη και καλή και προκομένη κοπέλα και αυτό μετράει.
Ευτυχως που δεν ξερω τετοιο σαπιο πραγμα. ευχαριστω