tzenh-callg
Call-Girl
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2013
- Like
- 0
Αυτό το ξέρω ...δεν ήξερα ότι μπορούν να ζβησουν
Είναι σα και σένα. Όπως εσύ δίνεις κώλο ανάλογα με τις ορέξεις σου έτσι και αυτοί. Σβήνουν κριτικές ανάλογα με τις ορέξεις τουςΑυτό το ξέρω ...δεν ήξερα ότι μπορούν να ζβησουν
Είναι σα και σένα. Όπως εσύ δίνεις κώλο ανάλογα με τις ορέξεις σου έτσι και αυτοί. Σβήνουν κριτικές ανάλογα με τις ορέξεις τους
[/quote. Κανείς λάθος εγω μιλάω ,ταΐζω το μουνη,κολο....οταν θέλω ...αυτός απλά κε μετά τον καθάρισε ..ειπαρχει άλλη που δεν το καθαρίσουν γουσταρουν να τον μυρίζουν ....
Μ αυτό λέω ακριβώς. Όποτε γουστάρεις δίνεις τον κώλο σου. Ο άλλος θα πρέπει να παίζει τζόκερ για να σου τον γαμίσει. Θα πρέπει να πέσει στην περίπτωση που θέλεις να γαμηθείς από τον κώλο. Να είναι ο Ερμής ανάδρομος με τον Άρη.Είναι σα και σένα. Όπως εσύ δίνεις κώλο ανάλογα με τις ορέξεις σου έτσι και αυτοί. Σβήνουν κριτικές ανάλογα με τις ορέξεις τους
[/quote. Κανείς λάθος εγω μιλάω ,ταΐζω το μουνη,κολο....οταν θέλω ...αυτός απλά κε μετά τον καθάρισε ..ειπαρχει άλλη που δεν το καθαρίσουν γουσταρουν να τον μυρίζουν ....
Έτσι και αυτοί που κάνουν κριτική. Όποτε θέλουν την ανεβάζουν, όποτε θέλουν τη κατεβάζουν
μια δοκιμη μαζι της θα σε πεισει..Καλό θα ήταν η Τζένη να δώσει μια ειλικρινή απάντηση για αυτή τη δήλωση περί μυκητών. Γιατί ένας αντικειμενικός αναγνώστης δεν μπορεί να καταλάβει που βρίσκεται η αλήθεια. Και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές και ειδικά σε περιπτώσεις αλλοδαπών κοριτσιών ο ρατσισμός υπάρχει και πιο εύκολα μπορεί κάποιος να τις κατηγορήσει από τη στιγμή που δυσκολεύονται (λόγω γλώσσας) να δώσουν εξηγήσεις.
Και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές και ειδικά σε περιπτώσεις αλλοδαπών κοριτσιών ο ρατσισμός υπάρχει και πιο εύκολα μπορεί κάποιος να τις κατηγορήσει από τη στιγμή που δυσκολεύονται (λόγω γλώσσας) να δώσουν εξηγήσεις.
σωστος!!βρε ανθρωπε τι λες τωρα? τι εξηγησεις? οταν σου λεμε οτι σου κοβεται η ανασα απο την μυρωδια, τι εξηγησεις περιμενεις? δεν υπαρχει ρατσισμος,υπαρχει απλα προσπαθεια για σωστη ενημερωση γιατι ετσι πρεπει.Δηλαδη πριν 2 χρονια που δεν μυριζε γιατι δεν γραφοταν κατι?
εσι που έγραψες πριν 1χρονο δεν χορτασες ...κε αυτός που έγραψε πάνω σου εσει είσαι με άλλο προφίλ ...τώρα τι θέλεις δεν εχεις άλλο δουλειά να ....βρε ανθρωπε τι λες τωρα? τι εξηγησεις? οταν σου λεμε οτι σου κοβεται η ανασα απο την μυρωδια, τι εξηγησεις περιμενεις? δεν υπαρχει ρατσισμος,υπαρχει απλα προσπαθεια για σωστη ενημερωση γιατι ετσι πρεπει.Δηλαδη πριν 2 χρονια που δεν μυριζε γιατι δεν γραφοταν κατι?
εσι που έγραψες πριν 1χρονο δεν χορτασες ...κε αυτός που έγραψε πάνω σου εσει είσαι με άλλο προφίλ ...τώρα τι θέλεις δεν εχεις άλλο δουλειά να ....
τα λιοντάρια δεν ασχολούνται με τα παπαρεια σας ....