tzenh-callg
Call-Girl
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2013
- Like
- 0
Το σομα τικο ειναι να κάνω γνωρειμηες με αντρες ειναι δεν ειναι έλληνες δεν με αφορά
Είμαι η τζενη ανεξάρτητη call girls.Όροι "Απο παντού βάζουν όροι (μιλάνε )με τον τροπο που του σινφερουν" κε εγω βάζω όροι (μιλάω )με τον τροπο που με σινφερη "αν σινφονις καλώς την ..Όλη πρέπει να είμαστε αφεντικό για το σώμα μας κανένας άλλος .Το σεχ δεν ειναι δουλειά ούτε μπρωκαιτε να γίνει αλλά κάθε άντρα (γεινεκα)πρέπει να κάνει σεξ οταν νιωθει οτι καπου πρεπει να ξεσπάσει τις καυλες του με ότι τρωπο που ξερή ...Δεν θέλω κανέναν για να τον πιάσω κε να τον βάλω στο κλουβί μου"αλα να διασκεδάσουμε κε να είσαι ελεύθερος .....κε να με θυμάσαι οταν θέλεις .{Υπηρεσίες για άντρες ,φιλί,,ερωτικό μασάζ ,σεξ σε διαφορετικές στάσης ,69,ελεφτερο στοματικό ,εκσπερμάτωση όπου θέλης όχι μέσα στο στόμα ,όσες φορές θελουμε... }["Cam "μπορείς να μου πεις να κάνω ότι θέλεις και εγώ θα κάνω ότι θέλω ...μπενουμαι στο Skype αλλα πληρωνεις πριν .....με πιστωτικη καρτα"](100€ gia 1/30 ora .καθε μισή ωρα παραπάνω σιμ (20€)έξτρα πρωκτικό αν το θέλω και εγώ σιμ (20€)με βολευει στο ξενοδοχειο ......Παγκράτι .....σε σπίτια πάω με καποιον που ξερω....Δεν απαντάω στα μνμ μόνο τλφ "6995425323 "εάν δεν με ξερής πρέπει να με περιμενεις έξω από το ξενοδόκιο άμα γουστάρουμε μπενουμαι μέσα ....Εάν δεν απαντάω στο τλφ?..... θέλω να ξερής ότι απαντάω όταν μπωρο..οταν το τλφ ειναι κλειστο δεν είμαι διαθεσημει για σεχ....μου αρέσει να κάνω σεξ 1 φορά την μέρα αλα οχι κάθε μέρα ....η ώρες που με βολεύουν ειναι 15-22....face book callg Jenny"
Αυτή η ψαριλα επιβεβαιώνεται κι από αλλους ?
να τα βάλεις στο μουνη σου εγω πάντα θα θέλω αυτόν που με θέλει .....
....τζενη,βαλε καμια χριστουγεννιατικη φωτο σου...να τα βάλεις στο μουνη σου εγω πάντα θα θέλω αυτόν που με θέλει .....
κατασταση ιχθυοσκαλας ..
σωστος!οσο η κυρια δεν θα αποφασιζει να κανει μια σοβαρη θεραπεια (και ακριβη προφανως αλλα και με πολυημερη αποχη) για τους μυκητες της,πρεπει να την κραζουμε.Οχι βεβαια οτι καιγομαστε για αυτη την Αλβανικη μετριοτητα,αλλα γιατι πρεπει να προστατευσουμε (συντροφικο καθηκον) τα ευρω οσων μελων του σαιτ θελουν να πανε μαζι της.
εχω βάλει εδω....τζενη,βαλε καμια χριστουγεννιατικη φωτο σου...
Μήπως τα μπέρδεψες και έχει γραφτεί στους απέναντι;Ψακνο το τελεφτεα κριτική ...αυτό που λεη ...παρά πολύ καλή ...αλλά ..που ειναι?