Απο παντού βάζουν κανόνες με τον τροπο που του σινφερη ...κε εγω βάζω κανόνες με τον τροπο που με σινφερη αν σινφονις μιλά μου.Το σεχ δεν ειναι δουλειά,ούτε μπρωκαιτε να γίνει . κάθε άντρα (γεινεκα)πρέπει να κάνει σεξ......οταν νιωθει οτι καπου πρεπει να σπάςη τις καυλες του .με ότι τρωπο που ξερή ...υπηρεσίες για άντρες ,φιλί,,ερωτικό μασάζ ,σεξ σε διαφορετικές στάσης ,69,ελεφτερο στοματικό ,εκσπερμάτωση όπου θέλης όχι μέσα στο στόμα ,όσες φορές θελουμε .Cam sex [στο Cam μπορείς να μου πεις να κάνω ότι θέλεις και εγώ θα κάνω ότι θέλω](100e) gia 1/30 ora .καθε μισή ωρα παραπάνω σιμ (20ε)έξτρα πρωκτικό αν το θέλω και εγώ(20e),.με βολευει στο ξενοδοχειο ......Παγκράτι .....σε σπίτια πάω με καποιον που ξερω....δεν απαντάω στα μνμ μόνο τλφ ?
εάν δεν με ξερής μπόρις να με περιμενεις έξω από το ξενοδόκιο άμα γουστάρουμε μπενουμαι μέσα ....εάν δεν απαντάω στο τλφ?..... θέλω να ξερής ότι απαντάω όταν μπωρο..οταν το τλφ ειναι κλειστο δεν είμαι διαθεσημει για σεχ .η μέρες που μου αρέσει να κάνω σεξ είναι .....Τρίτη Παρασκευή Κυριακή μου αρεση να κάνω γνωριμίες με άντρες 20-50 χρονων...face book callg Jenny